Concert Sirenia la Quantic

Concerte

Acces: Cu plata

Concert Sirenia la Quantic

Sirenia canta in Quantic pe 16 februarie 2024. In deschiderea concertului va urca pe scena Bendida.Primele 200 de bilete au pret earlybird. Mai multe trupe vor fi anuntate in curand.

La minim 4 bilete cumparate ai discount 10%

Sirenia vin din Norvegia, bazele formatiei fiind puse de Morten Velend, fost membru Tristania. Din 2001 cand formatia a luat nastere, initial sub numele de Masters of Sirenia, pana in prezent au lansat 11 albume de studio, cel mai recent fiind '1977' care a fost oferit fanilor pe 26 Mai 2023.

Formatie etalon atat pentru Gothic Metal cat si pentru Symphonic Metal, Sirenia abordeaza ca tematica lirica aspecte ce tin de dualitatea viata-moarte sau dragoste-ura.

In cei peste 20 de ani de activitate, Sirenia a urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din lume precum Wacken, Masters of Rock sau Inferno si a sustinut turnee in Europa, America de Sud si America de Nord.
 
Bendida vin din Sofia, Bulgaria. Formatia si-a inceput activitatea in 2008, iar pana in prezent au lansat doua albume de studio  "Goddess of the Moon" in 2017 si "First of the Heroes" in 2020,. Abordeaza un Symphonic Power Metal iar tematica lirica este puternic influentata de teme mitologice.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Primele 200: 69 lei
- Urmatoarele 200: 89 lei
- In presale: 99
- La acces: 130 lei
 
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing
 
Un eveniment METALHEAD

QR