Concert RoadkillSoda & Church Of Cthulhu

Concerte

Acces: Cu plata

Quantic, București
Intrarea Grozavesti 82, 060752

joi, 14 martie

RoadkillSoda au pornit la drum în 2011, împinși de nevoia de a exprima emoții brute și sunete autentice și inspirați de rădăcinile hipnotizante ale stoner rock-ului îmbinate cu riff-uri grele și cu energia intensă a grunge-ului.

De atunci, RoadkillSoda a devenit o trupă care reprezintă cu adevărat esența rock’n’roll-ului dat la maxim, atât pe scena locală cât și dincolo de ea, în foarte sălbaticii Balcani.

Show-urile lor live au devenit între timp recunoscute pentru atmosfera lor electrizantă, stridentă și pentru experiența de concert care lasă adrenalina la joacă în venele mulțimii.

Ultimul single semnat RoadkillSoda este „LOUD & PROUD” : https://youtu.be/ebb_gia_Nw

---------------------

Church of Ctulhu face zgomot din 2016. Inițial un duo de doom/drone, trupa a abordat mai multe genuri în lansările lor, de la stoner clasic, la sludge-ul ghidat de groove. După un EP ceva mai melancolic și un demo fără fasoane din sala de repetiții, Church of Ctulhu s-a întors în formulă nouă în 2023, când trio-ul a lansat albumul „Get Outta My Swamp!”. Albumul este o călătorie neșlefuită prin tărâmuri noroioase, care abuzează pedala de fuzz pe riff-uri inspirate de blues, alăturând voci violente și percuție distrugătoare de timpane, însă cu un strop de country și surf rock. „Get Outta My Swamp” este de departe cel mai neiertător album înregistrat vreodată în România. Follow the riff!

 

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.

QR