Concert Phunk B - Lansare album "MARFA DE PRET" @ One Club

Concerte

Acces: Cu plata

Concert Phunk B | Lansare album "MARFĂ DE PREȚ" @ One Club / Bucuresti 01.04.2023

Dragi auditori,

Pe data de 1 aprilie 2023 avem plăcerea și bucuria de a vă invitala aniversarea albumului "Marfă de preț", semnat Phunk B & Spectru marca OHM Ent., Criminalle și Stradavarius.

Povestea proiectului "Marfă de preț" începe în iarna anului 2019 când Phunk B și Spectru se reîntâlnesc după 11 ani de activitate muzicală. Spectru a pus bazele unui sound unic în Rap-ul Românesc cu influențe spațial-cinematice și etno-balcanice, iar Phunk B a polarizat puternic nișa Boom Bap a muzicii Rap păstrând constant o diversitate aparte. 

Proiectul "Marfă de preț" reprezintă un omagiu adus acestui gen muzical care ne-a ajutat să creștem și să ne dezvoltăm că oameni și artiști. Aproape 3 ani de muncă, aproape o mie de track-uri audio în mix, sute de zile și nopți petrecute în studio, zeci de piese compuse pentru a contura într-un final cele 18 track-uri ce înglobează acest material. Spiritul muzicii Boom Bap trăiește prin tobele tăiate chirurgical în stilul anilor '90 asezonat cu sintetizatoare West Coast, dar și cu influențe East Coast și G Funk presărate în bass-ul pieselor. Din punct de vedere liric și sonor, albumul își propune să devină un clasic Hip-Hop, cu un sentiment nostalgic tributar și trimiteri puternice către piese de școală veche și pionierat ale Rap-ului Românesc.

Aniversarea albumului o vom sărbători împreună în Club One, pe 1 aprilie 2023!

Biletele sunt disponibile pe iabilet:

- Acces General Presale 50 lei
- Acces General la intrare 70 de lei

Ne vedem acolo pentru o seară 'marfă' !

QR