CONCERT MATTEO ISLANDEZU X maneloteca

Concerte

Acces: Cu plata

AFTERPARTY PANA DIMINEATA CU LEGENDELE MANELOTECII

Va invitam sa va alaturati celui mai alternativ eveniment din Bucuresti, lansarea albumului de debut al lui Matteo Islandezu, intitulat ‘’Ceva Real’’.

LINK-UL PT ALBUM :
https://linktr.ee/matteoislandezu

‘’Mereu noncomformist si pus pe rele, am ales sa nu traiesc in trecut si sa caut succes in aceeasi formula, am vrut sa fac ceva nou care sa sparga barierele si limitele formulaice folosite in muzica de azi, cu substanta si fler muzical.
Sound-urile alternative pe care le-am creat sunt in ziua de azi parte din muzica pop romeasca si prin “CEVA REAL” vreau sa demonstrez ca se poate produce un body of work alternativ palpabil, original romanesc si in acelasi timp cu o varietate etnica si stilistica nemaintalnita pana acum in Romania.’’
==>avem un cast extraordinar pe acest album pe care d-abia astept sa il prezint pe data de 21 Aprilie !

Vom avea la locatie un numar limitat de discuri si ca optiunea alternativa,
puteti cumpara de pe internet de aici ==> https://europeanmusic.bandcamp.com/album/ceva-real-l-p

Multumim label-ului European Music din Suedia pentru ajutorul oferit - fara Joxaren/David Giese nu aveam aceste viniluri minunate, calitatea este TOP NOTCH! - Unele guri rele ar zice ca suna mai bine decat varianta digitala.

Muzica noastra este un manifest si un melanj intre multe genuri muzicale, uitate si contemporane, am adus impreuna la petrecerile noastre oameni din toate clasele, rasele si religiile, indiferent de felul tau de a fi, ne vom simti ca acasa si d-abia asteptam sa petrecem in minunata seara de 21 Aprilie.

Don’t forget to bring your dance shoes and your best behaviour!

ACCES - 50 LEI
ACCES SUB 21 - 40 LEI

OPEN DOORS 21:00

TRIUMVIRATUL : MATTEO ISLANDEZU // LENA // CIORNEI 

QR