Concert Live - Oividu Niculescu

Concerte

Cand

16 noiembrie 2023 17:00

Acces: Cu plata

Intrare - 35 RON

Ovidiu Niculescu, un nume sonor în cinematografia și muzica românească, surprinde constant publicul cu polivalenta sa artistică. Pe lângă rolurile remarcabile din pelicule ca "Filantropica", "Restul e tăcere", "Băieți buni" și multe altele, Ovidiu este și forța din spatele bine-cunoscutei trupe White Mahala.

Însă, pe 16 noiembrie, la Le Croc, artistul vine cu un proiect mult mai personal. "Cântecele unui derbedeu" este o incursiune introspectivă în care Ovidiu reinterpretează vechile poeme ale mahalalelor într-un stil muzical nonconformist și cu mult tâlc. Deși este obișnuit să urce pe scenă alături de membrii trupei White Mahala, această dată va fi diferită: Ovidiu Niculescu va fi singurul protagonist al serii, demonstrând încă o dată versatilitatea sa artistică.

Este o ocazie rară de a-l vedea pe Ovidiu într-un cadru atât de intim, unde muzica și actoria se îmbină într-o simbioză captivantă. Vă invităm să fiți parte din această experiență excepțională, în care veți fi martorii unei alte fațete a talentului incontestabil al lui Ovidiu Niculescu.

QR