Concert IRIS Nelu Dumitrescu

Concerte

Acces: Cu plata

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro

Pe 14 martie, poți asculta live melodiile de pe cel mai recent album IRIS Nelu Dumitrescu – ZODIAC, pentru prima dată în Hard Rock Cafe.
Albumul ZODIAC este portretul omului modern. Este povestea unui om curajos care are puterea de a se adapta unei lumi noi și care poate funcționa într-un Alt format. Este un om înțelept care înțelege că Timpul este Trecător și care își îndeamnă aproapele să-și apere dreptul la fericire pentru că știe că Iubirea nu doare. Este omul care își dorește să fie Vrăjitor, să poată transforma dorul în amor și este omul Cotidian, care ar vrea să aducă în dar Soarele și Luna sufletului său pereche.

Războiul pe câmpul de luptă al vieții este câștigat de om cu Flori de plumb, iar dorința de a evolua îl face pe acesta să alerge fără pauză, ca un Ergomaniac, către culmile succesului, ignorând totodată tot ce este Superficial.

Și pentru că speranța omului vine mereu de sus, semnele înscrise în Zodiac crează puntea invizibilă dintre om și Univers, fiind asemenea unui ghid la care omul apelează instinctiv atunci când simte nevoia de îndrumare și confirmare.

Concertul va începe la ora 21.00. Biletele au următoarele preţuri:

- 69 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei;
- 49 de lei - acces general, cu loc la masă;

- 49 de lei – fără loc.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.

QR