Concert Hauser la Arenele Romane BestMusic Live presents

Concerte

Acces: Cu plata

Pe data de 13 iulie, la Arenele Romane din București, Hauser, cunoscut și apreciat în special pentru contribuția sa la 2Cellos, va susține un concert memorabil în cadrul unui eveniment BestMusic Live.

Spectacolul face parte din turneul mondial "Rebel with a Cello" și va avea loc în aer liber. Cumpărând minim patru bilete, beneficiezi de un discount de 10%.

Hauser este recunoscut publicului larg pentru activitatea sa în 2Cellos, dar este și unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai scenei de muzică clasică și nu numai. Născut în Croația, într-o familie cu o puternică tradiție muzicală, Hauser a urcat pe scenele celor mai prestigioase săli de concerte din lume, inclusiv Wigmore Hall și Royal Albert Hall, susținând chiar și un concert în Palazzo Vecchio din Florența.

Talentul său și modul său inovator de a interpreta muzica au atras atenția unor artiști de renume mondial, printre care și Elton John, cu care Hauser a colaborat în repetate rânduri.

Hauser reușește să găsească conexiuni între muzica modernă și cea clasică, aducând un suflu nou acesteia și făcând-o cunoscută în întreaga lume, în special tinerilor din generațiile actuale.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Premium (cu loc în zonele K și E) - 379 lei în earlybird, 399 lei în presale și 450 lei la intrare
  • Teren (pe teren, fără loc, în fața scenei) - 309 lei în earlybird, 329 lei în presale și 350 lei la intrare
  • Acces General (cu loc în Arena) - 259 lei în earlybird, 279 lei în presale și 330 lei la intrare

Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valabil. La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul agentiei de ticketing.

Pentru fanii care participă la eveniment și vin însoțiți de copii sub 10 ani, este recomandat să le protejeze urechile acestora cu căști speciale. Volumul la concert va fi puternic și poate afecta auzul sensibil al copiilor.

Organizatorii vor asigura suficiente puncte de vânzare pentru băuturi, pentru a evita cozile. Arenele Romane sunt o locație adecvată pentru evenimente de acest gen. Cu toate acestea, este recomandat să veniți la concert cu puțin timp înainte de începerea acestuia și nu fix înainte de startul concertului. Este normal ca în orele de vârf, chiar înainte de intrarea trupei pe scenă, când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor furniza un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis, pentru a evita blocajele și pentru a asigura o experiență plăcută pentru toți participanții.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD.

QR