Concert Fara Zahar - Nevralgii de primavara

Concerte

Acces: Cu plata

 Fara Zahar - Nevralgii de primavara
Vineri, 1 martie 2024 / acces public 19:00

Bilete:
- 65 lei - acces general - presale – până pe 29.02.2024
- 80 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 1.03.2024 oline și la intrare

Vine, vine Primavara!
Și odată cu ea, multe alte lucruri: ghiocei, melancolii, nevralgii, moldovenii de la Fără Zahăr etc.

Pe 1 martie, cei mai dintâi ghiocei sălbatici ies la suprafață, de la Dorohoi încoa’, cu un concert de muzică și umor, un mărțișor muzical potrivit tuturor vârstelor și genurilor, menit să iti dea fie leacul pentru nevralgiile de Primavara, fie chiar nevralgii, de la râs. Concertul Fără Zahăr din 1 martie e recomandat tuturor, mai puțin celor care nu știu de glumă!

Photo by @Miss Kitty Photography

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.

QR