Concert de Jazz in Bucuresti

Concerte

Unde

Bucuresti , Point

Cand

14 decembrie 2022 17:00

Acces: Cu plata

Haide la o seara de jazz relaxanta, alaturi de gasca ta de prieteni sau iubita! 

 

Te asteptam miercuri, 14 decembrie, incepand cu ora 20, la Point.

 

Pret: 50 lei (acces general)

"Mostly late nite thoughts" este o invitație caldă, intimă către sentimentele și gândurile mele de zi cu zi. Simt multe și simt intens. Sunt fie în vârful muntelui, fie pe fundul mării - nu prea există cale de mijloc. Iată o mică parte din ceea ce văd și simt în fiecare zi.

 

 

Începând cu momentul în care mă trezesc să merg la serviciu, la "turnuri", între soare și lună... până în momentul în care termin și mă întorc acasă. Ascult muzică în timp ce rătăcesc prin oraș. Urmăresc oamenii trăindu-și viața și îi aud în fundal împreună cu sunetele mașinilor care se grăbesc acasă, sau suntele păsărilor care au conversații în cer.

 

 

 

Și după toate astea, ajung acasă. Sunt doar eu și draguțele mele pisici: Aiko și Leya - luna și soarele. Am atât de multe gânduri pe care aș vrea să le împărtășesc, multe sentimente pe care aș vrea să le transmit. Mă veți vedea și mă veți auzi, asta sunt eu.

 

P.S. După sau în timpul concertului, nu ezitați să mă întrebați orice. Mi-ar plăcea să aud părerile voastre despre această experiență, pe care o veți avea prin mintea mea. Pe lângă acest aspect, doresc și să vă răspund curiozităților. De asemenea, iubesc sclipiciul.”

 

Bianca Olteanu - voce

+
Horia Constantinescu - pian
Lucas Contreras - chitară
Sergiu Bivol - trompetă
Laura Benedek - bas
Andu Devesievici - tobe

 

QR