CONCERT DE DRAGOBETE | Alma Nicole

Concerte

Acces: Cu plata

Vineri seară, 24 februarie, de la 20:30, sărbătorim Dragobetele alături de Alma Nicole (voce - chitară) și Ciprian Iacob la pian. Se lasă cu piese de dor și de dragoste, voie bună și energie din plin. Ia-i pe cei dragi și rezervă locuri din timp.

Vă așteptăm!

Suport artiști: 45 lei / persoană.

Intrarea se face pe bază de rezervare, iar suportul artistic se va achita la locație.

 

Actriță și muzician cu o experiență de peste 20 de ani, Alma Nicole a cântat în fața a milioane de oameni, ajungând în finala show-ului Vocea României. De atunci își concentrează tot timpul și creativitatea în muzica și concertele proprii și în proiectele de film sau de teatru în care este implicată.

2020 a fost anul lansării primului single “The Reason”. Videoclipul a câștigat premii la festivaluri de film în SUA, Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania, Cehia.

În noiembrie a urmat “Stuck to You”, care s-a bucurat de un material video special, filmat într-o căsuță din copac în inima Transilvaniei.

Cele mai recente piese lansate sunt: You Are, cu videoclip atmosferic filmat în Scoția și prima piesă în română - Val - un cântec fresh de vară.

Mai multe despre ea găsiți pe almanicole.ro.

Ciprian Iacob este un tânăr compozitor de muzică de film cu o experiență de 12 ani în industrie, câștigată prin numeroase proiecte de succes în România, Marea Britanie, Franța și Statele Unite.

Compozițiile sale au fost promovate în cadrul unor festivaluri internaționale din Londra, Glasgow, Franța (Cannes), Los Angeles și New Delhi.

În 2014 și 2016 Ciprian performează în concertul “The Masterpiece”, un proiect care a implicat nume de top din industrie, cum ar fi Hans Zimmer, Thomas Bergersen, sau Uyanga Bold.

QR