ComedyBox for Charity

Comedie/Stand-up Comedy

Pe 18 decembrie, de la 20:30, punem de un show caritabil, așa că dacă ai chef să razi, dar și să faci o faptă bună, te așteptăm și pe tine! 

Maia Morgenstern și investitorul în cultură și arte Petrică (Patrick) Paraschiv, director al Teatrului Independent Luceafărul, au pus bazele unei campanii caritabile din dorința de a aduce un dram de bucurie în prag de sărbători unor copii atât de frumoși, dar mai puțin norocoși în fața sorții, 400 de suflete aflate în grijă părintelui Nicolae Tănase în Parohia Valea Plopului.
Campania “Bilete pentru Fericire” aduce împreună câteva din cele mai mari numele ale scenei culturale românești care vor juca spectacole ale căror încasări vor fi donate integral copiilor din Valea Plopului pentru achiziția de alimente, jucării, hăinuțe și rechizite școlare.
Orice bilet achiziționat la spectacolele din cadrul campaniei “Bilete pentru Fericire”, pe 15 și 18 decembrie, la Sala Luceafărul din Capitale, înseamnă un strop de fericire, de speranța și de iubire în ochii unui copil. În plus, toți cei cu suflete mari pot dona jucării, cărți, hăinuțe și rechizite școlare în urnele special amenajate din locație pe tot parcursul lunii decembrie.
Campania “Bilete pentru Fericire” este inițiată de Teatrul Independent Luceafărul, cu sprijinul Teatrului Dramaturgilor Români și Punchline Events.

*Toate încasările acestui spectacol vor fi donate integral pentru cele 400 de suflete frumoase de copil aflate în grijă părintelui Nicolae Tănase în Parohia Valea Plopului.

QR