Cocosatul de la Notre Dame - TNB

Cultura

Bilete pe: www.blt.ro

Va e dor de o poveste din Parisul medieval?
Va mai amintiti de Cocosatul Quasimodo, clopotarul Catedralei Notre Dame?
Dar de frumoasa Esmeralda din celebrul roman al lui Victor Hugo?
Poate ca nu! Dar nu-i nimic, va spunem noi povestea in pasi de dans!

Spectacol extraordinar de balet, avand ca subiect romanul “Notre-Dame de Paris” de Victor Hugo (1802-1885) poet, dramaturg si romancier francez.

Regia si coregrafia spectacolului apartin talentatului balerin si coregraf Vlad Sebastian, nume deja cunoscut in foarte multe teatre din tara, din Europa si din lume. Povestea muzicala este opera cunoscutului muzician Peter Venczel.

Este un spectacol grandios, care aduce pentru prima data impreuna pe aceeasi scena 3 ansambluri profesioniste de balet: ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI MAGHIARE DE STAT DIN CLUJ-NAPOCA, ANSAMBLUL DE BALET AL TEATRO D’OPERA ITALIANA si ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, insumand peste 50 de balerini profesionisti din tara si din strainatate, solisti balerini care danseaza in teatre importante din Europa. Eclerajul si luminile e scena, efectele speciale, proiectii in 3D, efecte cu “fum greu” produs din gheata carbonica, fac din COCOSATUL DE LA NOTRE DAME cel mai complex spectacol de balet montat in tara noastra in ultimii ani!

De cand nu ati mai vazut 50 de balerini pe aceeasi scena? Poate de foarte multa vreme sau poate niciodata!!! Dar mai mult ca sigur, niciodata in Martie, Luna Femeii, spunandu-ti o poveste atat de celebra, cu eroi romantici, in pasi de dans. 

QR