Traseul din zona Universitate-Cismigiu este o vanatoare de comori de tip discovery in cadrul careia veti gasi indicii foto ascunse și veți rezolva provocari distractive.

Treasure Hunt-ul urban pregatit in aceste zone va fi un prilej pentru a descoperi una dintre cele mai emblematice intersecții ale Bucurestiului: Piața Universității.

Printre multe alte locatii si obiective cu adevarat interesante pe care le puteti intalni pe traseu, reamintim:

* Monumentul Renasterii, cu o inaltime de 25 metri, subliniază importanța revoluției din 1989 în istoria României.
* Strada Arthur Verona, probabil cea mai colorata și instagramabila din București.
* Parcul Cișmigiu - primul parc din București.
* Universitatea București, a cărui clădire iconică denumită și Palatul Universității, construită în 1867, a dat numele pieții în care se află.
* Teatrul Național București, a cărui clădire actuală (a doua) a fost modificată de mai multe ori de-a lungul anilor, după reconstrucția de după bombardamentele din timpul războiului mondial din 1944.
* Monumentul Eroilor Revoluției
* Palatul Cercului Militar Național, găzduiește instituția centrală de cultură a Armatei române, cu profil cultural-educativ, artistic, recreativ-distractiv, precum și de imagine, reprezentare și protocol.
* Pasajul Englez, obiectiv ascuns, utilizat pentru diferite filme, care face legătura între Calea Victoriei și Strada Academiei.
* Teatrul Odeon, deține una dintre cele mai elegante săli de teatru din România și singura din Europa cu tavan glisant,
* Facultatea de Arhitectura si Urbanism, Ion Mincu, desprinsă din cadrul Institutului de Construcții în anul 1952, printr-un decret.

 

Veți hoinări prin oraș în ritm propriu, în căutarea obiectivelor, rezolvând în același timp provocări și uneori competiții contra-cronometru desfășurate la checkpoint.

La final ne reîntâlnim toți pentru a premia și sărbători câștigătorii în timp ce ne bucurăm de o băutură gratuită.

Atentie: Echipele sunt formate standard din 2 sau 3 participanti – daca va inscrieti cu 3 participanti sau cu 6, va asteptam la start chiar si daca, in ultimul moment, unul dintre coechipieri nu mai poate ajunge din probleme personale.

QR