Cenusareasa la Amo Restaurant in Drumul Taberei

Spectacole Copii

Unde

Bucuresti

Cand

11 februarie 2024 08:00

Acces: Cu plata

O poveste clasică pentru copii prinde viață într-un spectacol muzical de păpuși la AMO - Restaurant & Lounge, Bucuresti , Drumul Taberei . 

Într-o rochie albă de o frumusețe rară, Cenușăreasa călătorește spre bal într-o caleașcă de aur, ocrotită de Zâna cea Bună și iubită de toate animalele. În timpul balului, Prințul se îndrăgostește de ea, dar ea dispare la miezul nopții, lăsând în urmă doar un pantof de sticlă. Cu ajutorul acestui pantof, Prințul o găsește și îi oferă un final fericit, plin de dragoste și bucurie.

Actorii vor da viață personajelor îndrăgite: Cenușăreasa, Prințul, Mama Vitregă, surorile vitrege și Zâna cea bună într-un spectacol magic ce va încânta publicul de toate vârstele.

Spectacolul de teatru de păpuși este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani și are o durată de aproximativ 45 de minute. Locația acestui eveniment special este Amo Restaurant, situat în Parcul Drumul Taberei, Strada Drumul Taberei nr. 115, Sector 6, București.

Această producție este posibilă datorită eforturilor Teatrului la Cinema și face parte din programul cultural "Caravana cu Spectacole".

Pretul biletelor este de 35 de lei pentru adulți și 35 de lei pentru copii. Se achiziționează bilet și pentru copiii cu vârsta de peste 1 an.

 

QR