CARGO si Celelalte Cuvinte

Concerte

Acces: Cu plata

Concert de zile mari! Cargo si Celelalte Cuvinte

CARGO si Celelalte Cuvinte @ Quantic | 23.04.2023 ????
???? Duminică, 23 aprilie / acces public 19:00

???? Program eveniment:
➡️ 19:00 – Acces public
▶️ 20:00 -> Celelalte Cuvinte
▶️ 22:00 -> CARGO

???? Bilete:
- 85 lei - acces general - presale 1 – până pe 17.04.2023 inclusiv
ambilet -> https://bit.ly/41pehJy
iabilet -> http://bit.ly/3lOv3Tl

- 100 lei - - acces general - presale 2 – până pe 17.04.2023 inclusiv
ambilet -> https://bit.ly/41pehJy
iabilet -> http://bit.ly/3lOv3Tl

- 120 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 23.04.2023 oline și la intrare

 

Considerată de fani „cea mai iubită trupă rock” din România, Cargo a scris și continuă să scrie istorie în rock-ul românesc, iar pe 23 aprilie urcă pe scena Quantic pentru încă un concert care cu siguranță va rămâne în topul preferințelor iubitorilor de rock.

Înființată în 1985 de regretatul chitarist Adi Bărar, trupa Cargo a reusit, de-a lungul carierei, să demonstreze generațiilor tinere că rockul este în continuare iubit și apreciat la noi în țară.
Formula actuală îi include pe Adrian „Baciu” Igrișan (voce/chitară), Tavi Pilan (tobe), Alin Achim (bass), Ionuț Cârjă (clape) și David Cristian (chitară).

Trupa Celelalte Cuvinte a pornit în turneul de promovare a noului album, intitulat „Lumea Asta”. Celelalte Cuvinte revin la Quantic cu un show complet nou, care va cuprinde atat piese de pe noul disc de studio cât și o parte din hit-urile cu care v-au încântat de-a lungul timpului.

„Scena este locul unde ne simțim cel mai bine și orice reîntâlnire cu fanii noștri este un prilej de imensă bucurie. Bucuria va fi cu atât mai mare cu cât de data aceasta vom putea să împărtășim cu ei noile piese Celelalte Cuvinte, de pe albumul „Lumea Asta”, un album la care am lucrat foarte mult și de care suntem mândri. Vom încerca să ajungem în toate orașele voastre si vă așteptăm să ne bucurăm împreună de noile piese.”, a spus Călin Pop, solistul vocal și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte.

QR