Bubu si fulgii de nea

Cultura

Gen: spectacol pentru bebeluși și părinții lor
Vârsta recomandată: 0-3 ani
Scenă: Sala UnderGrant 

Bubu este simbolul educației culturale timpurii și cel mai bun prieten al celor mici. Experiența dobândită alături de cei peste 5000 de „foarte mici spectatori” care au luat parte activ la spectacolele „Bubu și Anotimpurile” și „Bubu la Zoo” contribuie la realizarea, în luna decembrie a acestui an, a premierei „Bubu și fulgii de nea”.

Echipa de creație păstrează aceeași rețetă care i-a cucerit pe cei mici: o călătorie muzicală multisenzorială, într-un spațiu sigur pentru copii, cu un decor conceput special pentru a le oferi libertate de mișcare, un scenariu ce le dezvoltă inteligența emoțională și le pune la dispoziție părinților un set de jocuri cu care pot continua educația acasă. Toate acestea fiind realizate prin contribuția unei echipe de specialiști în artele spectacolului, mișcare, psihologie și pedagogie.

Spectacolul „Bubu si fulgii de nea” aduce în prim-plan muzica celebrului spectacol de balet „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski și pune accent, prin scenariul său, pe cunoașterea și înțelegerea anumitor nevoi emoționale și sociale esențiale. Nevoia de conectare, nevoia de control și nevoia de competență sunt pilonii unei educații sănătoase și ai unei dezvoltări armonioase.

QR