Broscutele Intelepte la Clubul Taranului

Spectacole Copii

Acces: Cu plata

 

Spectacol interactiv plin de farmec, broscuțele Georgică și Matilda se alătură copiilor în căutarea înțelepciunii strămoșilor noștri. Poveștile cu păpuși se împletesc armonios cu momente de actorie comică, captivând atenția micilor spectatori.

Pe lângă amuzamentul garantat, spectacolul oferă o lecție valoroasă despre proverbe, îmbinând învățăturile cu momente de distracție și participare activă. Copiii vor deveni, de asemenea, protagoniști ai spectacolului, fiind implicați într-un concurs interactiv plin de surprize.

Invităm atât copiii cât și adulții să se bucure de acest moment de divertisment și învățare, descoperind împreună înțelepciunea transmisă de generațiile anterioare.

Spectacolul de teatru interactiv este recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 ani și are o durată de aproximativ 45 de minute. Este inclus în programul cultural "Caravana cu Spectacole" desfășurat la Clubul Țăranului – La Mama, situat în Muzeul Național al Țăranului Român, Intrarea Monetariei nr. 3, București, Sector 1.

Evenimentul este organizat de Teatru la Cinema, garantând o experiență de neuitat pentru întreaga familie.

Biletele au un preț unic de 35 lei pentru adulți și 35 lei pentru copii. Se achiziționează bilet și pentru copiii cu vârsta de peste 1 an, pentru a le asigura un loc la acest spectacol minunat.

 

 

 

 

 

QR