Board Games & relaxare in parcul IOR

Board Games

Cand

14 mai 2023 08:00

Acces: Gratuit

Înscrierile se fac prin WhatsApp la ???? 0770718254!

Vă invităm alături de noi în parcul IOR să petrecem câteva ore relaxante jucând board games ???? și badminton ????. Zilele însorite ne cheamă la relaxare și mișcare în aer liber, astfel că o după-amiază petrecută în parc ni s-a părut o idee excelentă. Vino cu noi și împreună ne vom bucura de experiența unei zile de weekend în natură ????. Vom observa păunii, rățuștele și broaștele țestoase, experiențe care ne vor ajuta să ne încărcăm bateriile pentru o nouă săptămână.

????Ne întâlnim duminică 14 mai ora 11:00 la metrou Nicolae Grigorescu
????Participarea la eveniment este gratuită, însă te rugăm să vii cu bună-dispoziție ????
????Noi vom asigura jocurile și rachetele de badminton (bineînțeles dacă vrei să vii și tu cu un joc de-ale tale, te rog să ne anunți)????

????Te rugăm să ai la tine o pătură, un izopren sau o perniță, ca să te așezi confortabil pe iarba verde. Pentru hidratare îți recomandăm să ai la tine apă, iar dacă ți se face foame un sandviș (oricum în zona în care ne vom așeza sunt și chioșcuri de unde poți cumpăra)✌️

????Înscrierile se fac PRIN MESAJ PRIVAT LA https://www.facebook.com/ExcursiideweekendbyTina sau pe WhatsApp la ???? 0770718254 și tot aici ne găsești dacă vrei să te sfătuiești cu noi înainte de a lua decizia să participi!

Te așteptăm alături de noi!

QR