Balkanik Festival - Petrecere

Petreceri

Unde

Bucuresti , nJOY

Cand

01 decembrie 2023 16:00

Acces: Cu plata

Muzică, mâncare la ceaun și bucurie vă așteaptă pe 1 decembrie în cel mai nou spațiu deschis în Piața Muncii – nJoy Club & Garden (șos. Mihai Bravu nr. 223). Vă așteptăm la dans!

Balkanik Festival lansează seria de petreceri DESCÂNTEC! Cu primul eveniment ce va avea loc pe 1 decembrie, odată cu venirea iernii. Cântă și descântă la nJoy Club & Garden (interior și terasă) TARAF DE CALIU (live), împreună cu poeta și curatoarea Balkanik Festival, Ligia Keșișian (DJ set balcanic, world music și disco) și producătorul de film și fondatorul festivalului Daniel Mitulescu (DJ set world music și lăutăresc).

Foștii membri de la Taraf de Haïdouks, premiați în 2002 cu Premiul BBC World Music pentru cea mai bună trupă din Europa și Orientul Mijlociu, s-au reunit sub numele Taraf de Caliu și vor încânta publicul în prima zi de iarnă pe scena Balkanik Festival #Descântec, alături de Viorica Rudăreasa. 

Muzicienii, originari din Clejani, sunt ultima generație de lăutari autentici care fac cunoscută, în întreaga lume, tradiționala muzică lăutărească specifică sudului României. De câțiva ani, acești artiști talentați au revenit în atenția publicului meloman, participând la evenimente culturale de prestigiu din întreaga lume.

 

QR