Balkanik Descantec cu Revelion

Petreceri

Acces: Cu plata

Muzică, mâncare la ceaun și bucurie vă așteaptă pe 1 decembrie în cel mai nou spațiu deschis în Piața Muncii – nJoy Club & Garden (șos. Mihai Bravu nr. 223). Vă așteptăm la dans!
Biletele sunt disponibile la prețul de 139 lei + taxe.

Balkanik Festival lansează seria de petreceri DESCÂNTEC! După primul eveniment ce are loc pe 1 decembrie, odată cu venirea iernii, în compania Tarafului de Caliu, ne întoarcem să cântăm și să descântăm noaptea dintre ani, la nJoy Club & Garden (club și terasă încălzită), cu PAULINA, alături de band-ul ei, împreună cu poeta și curatoarea Balkanik Festival, Ligia Keșișian (DJ set balcanic, world music și disco) și producătorul de film și fondatorul festivalului Daniel Mitulescu (DJ set world music și lăutăresc). Vă pregătim o grămadă de surprize la Revelionul Balkanik și mult, mult dans!

PAULINA a urmat lecții de pian, de canto și de vioară, însă este tipologia de artistă care se lasă ghidată de intuiție. Crescută printre casete, aproape de lăutari și oameni creativi, provine dintr-o familie de muzicieni în cadrul căreia a învățat să iubească viața prin artă, printre metaliști și printre lăutari. Prin întreaga lume, Paulina caută frumusețea din neconvențional, cu inocență și blândețe. Paulina a devenit cunoscută odată cu lansarea pieselor Fetița ta de milioane, București sau Cântec de dor, compuse în stilul de început al anilor ’90.

QR