B52 The Club - 18 Years Anniversary Party

Petreceri

Acces: Gratuit

Haide la o petrecere de neuitat! B52 The Club implineste 18 ani de la infiintare si se va lasa cu multa bautura, pentru ca isi face majoratul!

 

Intrarea este libera

 

Telefon: 0753.315.563

 

 

Prin 2004, in Vama Veche, lua fiinta terasa in care toata lumea se cunoastea cu toata lumea, iar daca nu cunosteai pe nimeni intr-un weekend deveneai de-ai nostri, ceea ce se intampla si in ziua de azi, daca ne calci pragul clubului.

 

 

Uite ca de atunci au trecut 18 ani si am zis sa punem de o petrecere demna de un majorat. Stii cum e la majorat? E party-ul ala pe care il tii minte toata viata! Party-ul ala in care nu te mai trage nimeni la raspundere ca bei ceva si nu mai esti nevoit sa ii pui pe aia mai mari sa iti cumpere un long drink.
Asa vom fi noi, joi, pe 15 decembrie, de la orele 21:00. Avem voie, legal, sa dam noroc cu niste shoturi si sa bem o cuba libre pana spre 5-6 dimineata.

 

 

Si ca totul sa mearga ca uns, la foldere muzicale, microfoane, dansuri ii avem la butoane pe Gabi (E.M.I.L./Niste Baieti), Yardie Flo (Basska) si Fane La Platane.

 

 

Esti invitat la majoratul nostru, cel mai important pas in viata de acum incolo. Cum petrecem joi seara, o sa petrecem sigur pana la 30 de ani. Asa e in viata!

QR