Aurelian Temisan – Christmas Carols

Concerte

Acces: Cu plata

Aurelian Temisan ne incanta cu un concert extraordinar in apropierea Craciunului, la Palatul Bragadiru, miercuri, 21 decembrie, de la ora 19:00.

 

Pretul unui bilet porneste de la 100 de lei. - http://www.teatrulgodot.ro/spectacole/aurelian-temisan-christmas-carols/

 

Aurelian Temișan – Christmas Carols
Aurelian Temișan
Ciprian Pop
Albert Tajti
Ionut Baranga
Vlad Popescu

 

 

De la „Natalis Solis Invicti” din timpul antic al împăratului Aurelian la extensia din anul 325 a lui Constantin cel Mare, care a recunoscut Nașterea, abia din secolul al XIX-lea sărbătoarea Crăciunului avea să devină una dintre cele mai iubite și așteptate sărbători creștine. Astăzi, fenomenul este îmbrăcat într-o sumedenie de sound-uri și stiluri, de trăiri și tendințe. Muzica este axul central, iar șarjele artiștilor conturează acerba piață a colindului, fiecare dintre ei încercând să aducă originalității noi fațete sau să le reamintească pe cele demult uitate.

 

Jazzul menține echilibrul între comercialul excesiv și normalitatea estetică – sonoră a unei teme muzicale de Crăciun. Ei, jazzmenii, nu au doar harul ci și soluțiile la mult prea vibrantul comercial de sezon infiripat adânc în fisurile societății.
„Christmas Carols”, proiectul ce coagulează în spatele frontmanului Aurelian Temișan (una dintre cele mai active voci din muzica pop) un careu de ași ai jazzului (Vlad Popescu – baterie, Albert Tajdi – pian, Ionuț Baranga – contrabas și Ciprian Pop – chitară), pledează pentru stabilitatea și consolidarea decenței sonore a muzicii de gen. Cross-ul pop – jazz al proiectului, poate chiar fusion, are eleganță și va fi una dintre cele mai inspirate alegeri venite din partea publicului.

 

 

QR