Atelierul de Stand Up Silviu Gherman @Club 99

Comedie/Stand-up Comedy

Cand

10 martie 2023 19:00

Bilete: 50 RON

Salut, sunt Silviu Gherman. Pregătesc un show de stand-up clasic (cu glume, cu poante, cu rîsete), nu cu fandoseli din alea cu proiecții video din care nu înțelegi nimic. Pentru aceasta, am nevoie de public ca să vedem CE GLUME MERG și CE GLUME NU MERG. Va fi o experiență miraculoasă atît pentru mine, cît și pentru voi. După ce selectăm materialele, le punem cap la cap și vom avea un show de stand-up clasic foarte bun DIN PUNCT DE VEDERE CALITATIV.

Veniți Vineri, 10 Martie ca să vedeți cum ȚESE COMEDIANTUL gluma, cum DESCOPERĂ ÎMPREUNĂ CU PUBLICUL ce glume sunt de CĂCAT și ce glume sunt de AUR. Privilegiu extraordinar.

???? Rezervările se fac la 0733 500 301

- achiziționarea online a biletelor include și rezervare automată

-- în cazul în care ai cumpărat bilete separat de prietenii tăi, dar vrei să stai la masă cu ei, poți da un telefon la numărul de mai sus

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone/Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tară.

???? Dacă nu ai făcut 18 ani, nu ai voie la noi din păcate... Dar hei, măcar bucură-te de tinerețe!

???? Pentru informații suplimentare puteți apela: 0733 500 301

QR