Atelier de improspatare a iubirii - cupluri de adulti

Seri de...

Unde

Bucuresti

Cand

06 martie 2024 15:30

Acces: Cu plata

Evenimentul acesta este un atelier art-terapeutic, dedicat cuplurilor care vor să ia o pauză de la rutina zilnică și să caute un element de noutate în relație.

Atelierul art-terapeutic pentru cupluri oferă o pauză revigorantă și o perspectivă proaspătă asupra relației. Prin intermediul artei, veți explora emoțiile și trăirile voastre într-un mediu sigur și primitor. Ghidați de un specialist, veți descoperi noi forme de comunicare și veți întări încrederea și apropierea în relație. Plecând cu un obiect creat împreună, veți avea amintiri tangibile ale călătoriei voastre comune și veți fi pregătiți să gestionați provocările viitoare într-un mod profund și conștient.

 

Preț - 250 lei

 

INFO:

  • Opțional, participarea la acest atelier poate fi săptămânală sau cu frecvența care răspunde cel mai bine nevoilor voastre (bilunar/lunar/ocazional).

  • Tema și materialele de lucru vor fi mereu diferite pentru a vă stimula comunicarea, găsirea de soluții pentru situațiile cu care vă confruntați, precum și pentru a aduce nota de prospețime de care are nevoie fiecare cuplu.

 

Locație: Studioul de teatru și art-terapie Interior by Sabina Brândușe, Bucuresti, str. Popa Petre 39-41, interfon 03

QR