Artisan Food Market ed. a III-a

Targuri

Acces: Gratuit

Intrarea este liberă!

Ei bine, da! Te așteptăm cu același vibe bun la prima ediție din 2023 și ce-a de a III-a de la start ARTISAN FOOD MARKET, în inima Bucureștiului, la Hanu’ lui Manuc, în weekendul 25 - 26 Martie. Proiectul nostru își face datoria în continuare și vizează nevoia interacțiunii directe între producător și consumator, în acord cu responsabilizarea și educarea publicului prin care sprijinim creșterea consumului de produse sănătoase și produse artizanale gourmet, dar și cresterea vizibilității micilor antreprenori ca exercițiu financiar sănătos pentru dezvoltarea comunităților locale.

 

Și pentru că punem foarte mare preț pe educație și informare ți-am pregatit o serie de evenimente în cadrul târgului la care vei întelege, de la oameni care și-au dedicat activitatea profesională promovării culturii gastro-oenologice din România, de ce este sănătos, atât din punct de vedere medical cât și economic, să consumi produse locale curate și să sprijini, astfel, antreprenorii locali.

 

Te așteptăm și pe tine să intri în cea mai frumoasă și creativă atmosferă dedicată fenomenului producției artizanale food & drink din România, în inima Bucureștiului.
???? târg cu producatori / antreprenori locali cu produse artizanale românesti food & drink din toată țara, desfășurat pe terasa acoperită Hanu’ lui Manuc, fix la intrare. Mulți vor fi prezenți în premieră la târg și îi găsești doar aici în cele două zile.
???? experiențe culinare speciale;
????sesiuni de degustări la standuri și povești gastro-oenologice inedite despre valorificarea unor rețete foarte vechi;
????...și alte surprize, updatăm programul din mers;
Dorința noastră, ca și a ta, suntem siguri, este să facem din patrimoniul cultural gastronomic românesc un brand de țară și să creștem consumul de produse locale artizanale. Și asta o putem face numai împreună! Așadar, te așteptăm să ne vizitezi și să fii parte din fenomenul producției artizanale food & drink din România.

INTRARE ESTE LIBERĂ PENTRU VIZITATORI!

 

QR