Vegetarienii au şi ei burgerul lor! Iată de ce burgerul vegetal este la fel de delicios şi săţios ca şi cel cu carne!

by Redactia B24FUN

Una din cele mai mari provocări ale persoanelor care decid să treacă la un stil de viaţă sănătos, fără carne, este aceea de a găsi variante de meniu ideale pentru a-şi satisface poftele şi necesităţile organismului în ceea ce priveşte valorile nutriţionale, proteinele, vitaminele şi carbohidraţii necesari. Grill Burger din Piatra Neamţ oferă persoanelor interesate burgeri vegetarieni, din chiflă, chiftele de legume în loc de chiftele de carne, ciuperci, roşii, castraveţi muraţi, salată, ardei copţi şi salată sau sosuri. Chiflele din ingrediente de calitate şi chiftelele din vegetale naturale, împreună cu sosuri naturale şi alte legume săţioase reprezintă o variantă de meniu de prânz delicios.

De cele mai multe ori, specialiştii recomanda un burger vegetal pentru că are mai puţine calorii, nu are colesterol şi este potrivit pentru zilele de post, dar şi pentru persoanele vegetariene. Burgerii fără carne sau mezeluri se vor dovedi cea mai bună decizie a consumatorilor.

Burgerii vegetali menţin consumatorii în formă şi le menţin sănătatea inimii

Cercetătorii americani care au făcut numeroase studii în domeniu au ajuns la concluzia că zilnic oamenii ar trebui să mănânce 2 porţii de legume, sub formă de salate sau de legume crude. De asemenea, se poate înlocui carnea din burgeri cu chiftele din legume pentru o alegere mai sănătoasă şi la fel de săţioasa.

Pentru prânz sau cină, un burger vegetal se va dovedi o variantă de meniu extraordinară. Burgerii procesaţi şi congelaţi care se găsesc în marile lanţuri de magazine mari sunt de evitat. Burgerii preprati de către specialişti într-un cadru special, cu ingrediente de cea mai bună calitate sunt recomandaţi.

Cum ajută burgerii vegetali la îmbunătăţirea sănătăţii consumatorilor?

Burgerii vegetali sunt recomandaţi de specialişti pentru că, în urma testării subiecţilor ce au consumat burgeri vegetali în loc de burgeri cu carne s-au constatat următoarele lucruri:

  • un nivel mai scăzut al colesterolului rău din sânge;
  • un nivel al grăsimilor şi zahărului scăzut în sânge;
  • o îmbunătăţire şi o creştere a N-oxidului de trimetilamina, moleculă care are legătură cu pericolul instalării bolilor cardiovasculare;
  • o stare de bine;
  • o scădere în greutate sau menţinerea siluetei.

Concluzia este ca un consum zilnic de alimente vegetale este indicat pentru că trupul arată diferit, starea de spirit şi cea de sănătate se îmbunătăţeşte iar analizele sunt foarte bune.

Principalele motive pentru a renunţa parţial sau total la consumul de carne, pentru cei care devin vegetarieni sau au ca şi principal scop acest lucru sunt:

  • vor avea o inimă mai sănătoasă şi un ficat mai sănătos, graţie aportului mai scăzut de grăsime şi carbohidraţi;
  • nu vor avea lipsuri în organism, pentru că nu există proteine sau minerale ce nu pot fi luate din vegetale;
  • se vor hrăni mai bine, mai sănătos, cu întreg spectrul de substanţe nutritive pus la punct;
  • previn sau tratează o serie de afecţiuni periculoase;
  • nu consuma substanţe despre care nu ştiu nimic, inclusiv E-urile;
  • au un aport mai mare de vitamine şi de minerale în organism;
  • arăta mult mai bine şi se simt mai bine în pielea lor.
0 comentariu

Citeste in continuare

banner desktop banner mobil