Top 50 Cele mai frumoase urări de Anul Nou

by anca
Cele mai frumoase urari si mesaje de Anul Nou

Top 50 Cele mai frumoase urări de Anul Nou

De Anul Nou, românii fac urări pentru a avea noroc, bani şi mai ales sănătate în următorul an. Potrivit datinii străbune, se crede că în noaptea dintre ani se deschid cerurile, iar cel care le vede îşi poate pune o dorinţă ce îi va fi îndeplinită. Sărbătoarea Noului An este marcată de urări tradiționale cu pluguşorul, sorcova sau buhaiul şi de jocurile cu măşti de animale.

Aceste tradiții simbolizează trecerea de la timpul vechi către bucuria şi speranţa intrării în echilibrul timpului nou. Sorcova, pluguşorul, capra sau umblatul cu ursul sunt câteva dintre cele mai frumoase obiceiuri de Anul Nou pe care românii le-au păstrat de-a lungul timpului.

Simbolistica morții și a renașterii este întâlnită în majoritatea dansurilor tradiționale cu măşti, mai ales în cel cu ursul care, de-a lungul urării, moare şi învie ritualic, sub comanda ursarilor.

Așadar, trecerea dintre ani reprezintă momentul ideal pentru a lăsa în urmă toate grijile și problemele, astfel încât să intrăm în noul an cu speranță, bucurie și optimism. Tot ce este vechi trebuie să moară, pentru a permite noului să se manifeste în toate aspectele vieților noastre.

Dacă vrei să trimiți mesaje cu urări de sănătate, noroc și abundență prietenilor și familiei, îți punem la dispoziție o listă cu cele mai frumoase urări de Anul Nou, din care poți alege mesajul care te inspiră.

Top 50 Cele mai frumoase urări și mesaje de Anul Nou

Cele mai frumoase urari si mesaje de Anul Nou

Urări și mesaje generale de Anul Nou pentru prieteni și familie

 1. Noul An să te găsească cu gânduri bune, alături de prieteni dragi şi să îţi ofere cele mai mai înalte realizări. La mulți ani!
 2. Fie ca bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepțional!
 3. Gândește-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poți trece prin această poartă în noul an şi să iei cu tine doar lucrurile şi gândurile bune. La mulţi ani!
 4. Anul în care intrăm să îți aducă multe binecuvântări, pace, prosperitate şi bucurie. Un An Nou Fericit!
 5. Pentru anul ce vine îţi doresc pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă şi iubire! La mulți ani!
 6. Îţi doresc ca în anul ce vine să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti! La mulți ani!
 7. Ultima zi din an este întâlnirea între moarte şi viaţă. Omorâm amărăciunile şi clipele urâte şi reînviem iubirea şi înţelepciunea. Un An Nou Fericit!
 8. Fie ca toate visele pe care le făurești în aceste zile magice să se împlinescă şi să îți aducă bucurie în inimă, iar în casă fericire şi belşug. La mulţi ani!
 9. E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să îți deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri!
 10. Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar pe care să îl împarți cu cei dragi. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!
 11. Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât cel ce tocmai s-a încheiat, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!
 12. Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urez să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să îl citiţi cu bucurie. La mulți ani!
 13. Lasă o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să îți lumineze sufletul. Fie ca anul ce vine să îți aducă sănătate, pace și multă iubire. La mulți ani!
 14. Nou este anul care vine, noi sunt visele și dorințele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou așa cum ai visat!

Cele mai frumoase urari si mesaje de Anul Nou

 1. Fie ca noul an să îți aducă mai multe zâmbete decât oricând, mai multe reușite decât înfrângeri și mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. La mulți ani!
 2. Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet și prosperitate pentru tine și familia ta. La Mulți Ani!
 3. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!
 4. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! Un An Nou Fericit!
 5. Noul an să vă fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, fericire și nu în ultimul rând sănătate! La mulți ani!
 6. Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iar iubirea și norocul să te urmeze oriunde ai merge. Anul ce vine să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite! La mulți ani!
 7. Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiți să iei cu tine voie bună, lumină în gând și multă veselie! Un An Nou excepțional!
 8. Bucuria vine din lucruri mărunte, liniştea din suflet, căldura sărbătorilor din inimile noastre. Un An nou fericit!
 9. Vine un uragan de fericire, dragoste și bucurie, cu promisiunea ca noul an să îți aducă toate aceste lucruri. La mulți ani!
 10. Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să îți călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!
 11. Noul an să îți fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, fericire și nu în ultimul rând cu multă sănătate și putere de muncă!
 12. Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, multă fericire. Asta îți doresc în noul an. La mulți ani!
 13. Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă de basm. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă. La mulţi ani!
 14. În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an minunat!
 15. Noul an să îți fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, sănătate, fericire şi iubire! La mulți ani!

Cele mai frumoase urari si mesaje de Anul Nou

Urări și mesaje amuzante de Anul Nou

 1. Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!
 2. Aho Aho, e Anul nou/ Şi găina-i fără ou/ Şi cucoşu’ fără guşă/ Dă-mi şi mie un leu, mătuşă! La Multi Ani!
 3. Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!
 4. Prietenilor mei le urez pace, sănătate şi multă dragoste. Glumesc, le urez cât mai puţină muncă şi cât mai mulţi bani. Un an nou fericit!
 5. Într-adevăr vei fi mai bătrân, mai plinuţ, dar nu îţi vei pierde din înţelepciune! La mulţi ani!
 6. Previziuni meteo de Revelion: o furtună de pupici şi de îmbrăţişări… te sfătuiesc să închizi umbrela şi să îți deschizi inima. La Multi Ani şi un An Nou Fericit!

Mesaje haioase de Anul Nou în versuri

 1. Tată bun, mamă iubită/ Azi e ziua potrivită/ Să vă spun ce vă doresc/ Să v-arăt cât vă iubesc./ Vă doresc întâi de toate/ Un an nou cu sănătate/ Voie bună, trai uşor/ Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!
 2. Un An Nou mai fericit/ Cu de toate garnisit/ Sănătate şi iubire/ Şi cu multă fericire!
 3. La mulţi ani cu sănătate/ Domnul să vă dea de toate/ Poate un strop de fericire/ Poate unul de iubire/ Poate unul de noroc/ Poate toate la un loc.

Cele mai frumoase urari si mesaje de Anul Nou

 1. Anul nou, o bucurie/ Viaţa toată să vă fie/ Bani și multă fericire/ Sănătate şi iubire/ Nu-i de-ajuns să le doreşti/ Ţipă, luptă, dă din coate/ Aşa le obţii pe toate! La mulți ani!
 2. La mulţi ani cu veselie/ Sănătate pe vecie/ Casa plină de bucate/ Dragoste pe săturate.
 3. Mult belşug şi sănătate să-ţi ofere Noul An!/ Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!
 4. La Mulți Ani cu bucurie!/ Casa, casă să vă fie/ Masa, masă să rămâie/ Iar în jurul ei să vie/ Oameni buni, de omenie/ Să v-aducă veselie/ Gânduri bune, cumpătate/ Și urări de sănătate/ Zile multe și prospere/ De la Dumnezeu putere/ Să învingeți relele/ Ce vă încurcă viețile!
 5. Să crezi mai mult în tine/ Să ai parte de iubire/ Să ierţi mult mai uşor/ Să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!
 6. Spune anului ce vine/ Să-ţi aducă numai bine/ Și mai spune-i să îţi dea/ Tot ce vrea inima ta:/ Fericire, sănătate şi mulţi bani/ La Anu’ şi La Mulţi Ani!
 7. Un an nou cu sănătate/ Voie bună, trai uşor/ Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!
 8. Anul ăsta care vine/ Să îți fie numai bine! La mulți ani!
 9. Aho, aho de anul nou!/ Sănătate şi iubire/ De la mine pentru tine/ Și la anul care vine/ Să îţi meargă numai bine./ La Mulţi Ani cu bucurie!
 10. Anul nou bate la uşă/ Răul facă-se cenuşă/ Bucurii şi sănătate/ Domnul să vă dea de toate/ Și când nici nu vă gândiţi/ Să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!
 11. La răscruce dintre ani/ Sănătate şi mulţi bani/ Mult noroc şi fericire/ Și un car plin de iubire! La mulţi ani!
 12. Căţeluș cu părul creţ/ Să ai jeep-ul în coteţ/ Să ai vilă cu piscină/ Pe Madonna ca vecină/ O lopată pentru bani/ La anu’ și la mulţi ani!

Mai cunoști și alte urări frumoase de Anul Nou? Lasă-ne un comentariu mai jos.

0 comentariu

Citeste in continuare