Tot mai mulți bani în cont, de la o lună la alta! Iată de ce să faci videochat în București!

by Redactia B24FUN

Tot mai mulți bani în cont, de la o lună la alta! Iată de ce să faci videochat în București!

Fetele care au ales să facă videochat în București au parte de câștiguri lunare mai mari decât marea majoritate a românilor, indiferent de domeniul în care lucrează aceștia. Sumele obținute de ele sunt egalate doar de profesioniști cu experiență de multe decenii, care ocupă funcții de conducere în companii de top. 

Pentru a avea parte de mii de dolari pe lună când practici videochat Bucuresti Studio 20 nu este însă nevoie nici de experiență anterioară, nici de îndeplinirea unor condiții dure. Tot ceea ce contează este să ai un fizic atrăgător, să te îngrijești constant și să dai dovadă de seriozitate pe termen lung. Iată cum evoluează încasările!

Sumele câștigate în primele luni de lucru

videochat Bucuresti

Tinerele aflate la început de drum au ocazia să simtă încă din primele luni de activitate faptul că lucrează într-un domeniu aflat în continuă dezvoltare, care se bucură de succes atât pe plan intern, cât și internațional. Indiferent de performanțele realizate în acest interval pe platformele online, timp de trei luni ele primesc o sumă garantată în valoare de 1 000 de dolari pe lună. Pentru a primi acești bani, trebuie doar să urmeze procedurile de formare și sfaturile echipei de suport, să se prezinte la cursurile gratuite și să respecte programul de lucru. 

În paralel, ele sunt sprijinite financiar să își completeze garderoba de lucru și trusa de machiaj. Produsele necesare sunt achitate de firmă și, pentru modelele care rămân în echipă mai mult de trei luni, se transformă într-un cadou de bun-venit, adică banii nu mai trebuie plătiți vreodată. În schimb, fetele care se decid să plece mai devreme suportă contravaloarea produselor din ultima plată efectuată ca urmare a activității desfășurate pe site-uri. 

Cum cresc câștigurile în timp? 

Familiarizarea cu noul domeniu și acumularea de experiență înseamnă atragerea tot mai multor bărbați din întreaga lume. Unii dintre aceștia devin admiratori permanenți ai fetelor care practică videochat în București și le vizitează periodic, de mai multe ori pe săptămână sau chiar zilnic. În schimbul unor discuții desfășurate de la distanță, în fața camerei video, ei plătesc sume consistente de bani. 

Fiecare model are parte de un comision de bază în valoare de 50% din totalul încasărilor realizate pe platformele online. Acesta este însă doar primul nivel, căruia i se pot adăuga o serie de bonusuri cumulative, ce permit creșterea consistentă a procentajelor obținute. 

De pildă, fetele care fac videochat în București primesc un bonus în valoare de 5% dacă petrec online minimum 100 de ore într-o perioadă. Sunt recompensate cu un procent similar și dacă obțin câștiguri de peste 15 000 de dolari într-o perioadă. 

Bonusuri în valoare de 5% sunt acordate și pentru o rată de conversie bună, adică pentru vizitatorii care se înscriu pe site venind din camerele de chat ale fetelor. Sunt răsplătite așa cum se cuvine și comportamentul online perfect, precum și fidelitatea față de echipă. 

Ca urmare, câștigurile obținute în videochat București devin tot mai mari, de la o lună la alta, și îți permit să guști viața din plin, bucurându-te de noi experiențe și împlinindu-ți toate dorințele!

0 comentariu

Citeste in continuare