banner

Stiai ca o calatorie de tip city break in cuplu poate reaprinde flacara iubirii?

by Redactia B24FUN

Iubirea este, poate, unul dintre cele mai frumoase sentimente care exista si pe care fiecare om este norocos sa il simta. Ei bine, o relatie, insa, nu este intotdeauna numai lapte si miere, asa cum vezi in filmele romantice, cu povesti de iubire. Uneori, stresul din viata de zi cu zi, munca si viata in sine te poate face sa vezi altfel lucrurile si oamenii din jurul tau si sa acorzi mai multa importanta muncii tale, neglijand relatia de cuplu si persoana iubita in mod implicit. Alteori, dupa ce apar copiii in relatie sau dupa ani si ani de casnicie poate ti se pare ca nu mai e chiar ca la inceput. Ai incercat pana acum calatoria in cuplu ca metoda de terapie pentru a reaprinde flacara iubirii? Iata ce beneficii are o calatorie cu persoana iubita:

Petreceti timp impreuna, singuri

Te-ai gandit pana acum sa lasi copiii cu o ruda pentru un weekend si sa fii spontan, alegand sa mergi cu persoana iubita intr-un city break in alt oras sau in alta tara? Pare o nebunie, dar nu este. O astfel de calatorie spontana poate avea multe beneficii, iar primul si cel mai important este ca puteti petrece timp impreuna. 

Timpul impreuna in relatie, in care iesiti la masa, la intalniri, in care vorbiti despre viata si despre dorinte, in care vizitati un nou oras, in care va relaxati la spa, la masaj sau pur si simplu va plimbati este extrem de necesar. Desi poate nu iti dai seama sau nu acorzi destula importanta acestui aspect, timpul petrecut in cuplu nu inseamna doar sa locuiti impreuna, sa aveti grija de copii, sa faceti treburile zilnice ce tin de casa si de job si sa mancati seara impreuna. Timpul petrecut in relatie inseamna mult mai mult, iar atentia trebuie sa fie pe voi. Fiecare persoana isi doreste atentie si grija din partea partenerului sau in relatie, chiar daca nu toate persoanele spun asta cu voce tare. 

O zi departe de tehnologie

Desi tehnologia face parte din viata ta de zi cu zi si are beneficiile sale, uneori e bine sa o lasi deoparte si sa te concentrezi asupra persoanei de langa tine. Intr-un city break poti face asta! Poti lasa timp de doua zile internetul oprit si poti sa nu mai verifici telefonul decat daca este absolut necesar sau este vorba despre o urgenta. Cel mai recomandat lucru atunci cand vine vorba despre cupluri si despre tehnologie este ca amandoi sa lase deoparte din cand in cand tehnologia si sa petreaca timp de calitate impreuna. Ce mai astepti? Reaprinde flacara iubirii in relatia ta si calatoreste in city break-uri cu Veltravel, in orasul mult dorit, chiar acum.

Uneori, pentru a reaprinde flacara iubirii este necesar sa faci ceea ce faceai la inceput, atunci cand v-ati cunoscut. Sa faci gesturile de iubire pe care obisnuiai sa la faci atunci cand s-a indragostit de tine persoana iubita. Sa petreceti o zi sau doua doar voi doi, in oras, in calatorie, la plimbare, departe de job, de griji, de probleme si de stres. Doar voi doi. Intr-un city break. Intr-un oras pe care voiati de mult sa il vizitati, dar n-ati avut ocazia sau timpul necesar. Spontan si fara sa lasi pe alta data aceasta calatorie. 

Sursa foto: Pexels.com

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!