banner

Serviciile de inchirieri auto in Otopeni, legatura dintre aeroport si Capitala, la propriu si la figurat

by Redactia B24FUN

Cel mai mare oras al Romaniei si, totodata, Capitala tarii, continua sa fie principalul pol de atractie atat pentru turisti, cat si pentru cei care calatoresc in interes de afaceri. Posibilitatile sunt infinite in Bucuresti, iar modalitatea rapida si eficienta de a ajunge in oras continua sa fie transportul aerian.

Aeroportul Henri Coanda din Otopeni este locul in care vei poposi, daca alegi sa vizitezi Bucurestiul pe cale aeriana. Pentru a te deplasa de la aeroport in oras, ai nevoie de un element de legatura. Serviciile de inchirieri auto Otopeni sunt exact ceea ce iti trebuie, pentru a te deplasa fara intarzieri. Iata de ce sa apelezi la aceasta optiune!

Alege inchirieri auto in Otopeni si ajungi imediat in Capitala

Atunci cand decizi sa zbori catre Bucuresti, cea mai la indemana varianta este cea de a ateriza pe aeroportul Henri Coanda. Distanta dintre aeroport si centrul Capitalei este de aproximativ 15 kilometri, astfel ca este necesar sa gasesti o modalitate prin care sa ajungi in oras de la aeroport. 

Alternativele conventionale pe care le ai sunt destul de limitate. De asemenea, ele pot veni la pachet cu unele dezavantaje greu de ignorat. Serviciile de transport in comun pe care le poti accesa constau in linia speciala de tren care face legatura cu Gara de Nord, precum si in autobuzele care te pot duce pana in centrul orasului. 

Dezavantajul acestor optiuni este ca ele nu pleaca foarte des catre oras si poti astepta, uneori, pana la o ora pentru a parasi aeroportul. In plus, din zona in care vei ajunge, pana la destinatia ta finala, va fi cel mai probabil nevoie sa apelezi la inca un mijloc de transport.

Si serviciile de taximetrie pot reprezenta o alternativa, insa acestea te expun riscului de a plati sume uriase de bani pentru o simpla cursa. In aceste conditii, cea mai buna alternativa la care poti apela sunt serviciile de inchirieri auto in Otopeni. 

Cu ajutorul acestui tip de servicii, primesti acces la orice masina iti doresti. Aceasta iti va fi disponibila la aeroport chiar de cand ajungi, daca o soliciti in avans. Masinile inchiriate prin intermediul unei companii care asigura astfel de servicii sunt disponibile pentru oricate zile ai nevoie. 

De asemenea, ele beneficiaza de toata documentatia necesara, pentru a putea fi folosite in siguranta pe drumurile din Romania. Masinile sunt asigurate si iti ofera cele mai bune conditii. Un autoturism inchiriat te va ajuta sa te deplasezi in siguranta pana in orice punct doresti si va fi la dispozitia ta pe tot parcursul zilelor pentru care l-ai inchiriat.

Daca alegi sa apelezi la servicii de inchirieri auto in Otopeni, nu trebuie sa mai stai cu grija faptului ca ai nevoie sa schimbi mai multe mijloace de transport. In plus, vei fructifica la maximum timpul pe care il ai la dispozitie pentru a vizita orasul sau pentru a pune la punct afacerile pe care le ai de desfasurat. 

Alege si tu sa apelezi la un autoturism inchiriat de pe FocusRent.ro, atunci cand aterizezi pe aeroportul Otopeni, si profita de preturile excelente. Ai ocazia de a inchiria chiar si pentru o zi o masina de calitate, pentru un cost care poate sa fie mai mic decat un singur drum cu taxiul de la aeroport pana in centrul orasului! Asadar, serviciile de inchirieri auto Otopeni cu siguranta nu te vor dezamagi!

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!