Servicii profesionale pentru reparatii calculatoare in Bucuresti cu o rata de reusita de 100%

by Redactia B24FUN

Daca ne dorim ca investitia intr-un sistem PC desktop sau intr-un laptop sa se amortizeze intr-un timp cat mai indelungat, atunci este recomandat sa apelam doar la service-uri autorizate pentru servicii de intretinere, revizie si reparatii pentru calculatoare. Indiferent daca vorbim despre calculatoarele proprietate personala sau despre calculatoarele pe care le detinem in cadrul firmei pe care o administram, un service autorizat pentru calculatoare este alegerea optima.

Avand in vedere faptul ca exista foarte multe astfel de service-uri autorizate in domeniul reparatiilor de calculatoare, este important ca atunci cand esti in cautarea unui service calculatoare Bucuresti sa ai certitudinea ca vei alege un astfel de service avand o rata de reusita de 100%. Un astfel de service autorizat este compania Computer SHOP & Service LAPTOP din Bucuresti. Acest service autorizat acopera toate sectoarele din Bucuresti, dar si localitatile din judetul Ilfov pentru toate personale fizice si persoanele juridice care au nevoie de mentenanta si reparatii pentru calculatoare.

Experienta si profesionalism

Cu peste 15 ani experienta in serviciile de intretinere si de reparatii a calculatoarelor, compania Computer SHOP & Service LAPTOP este oricand cea mai inspirata alegere. Personalul calificat care lucreaza pentru acest service calculatoare Bucuresti detine pregatirea si experienta pentru a remedia in cel mai scurt timp pana si cele mai complexe probleme sau defectiuni care pot surveni in cazul unui sistem PC desktop sau in cazul unui laptop.

Profesionalismul pe care aceasta companie il ofera in domeniul acestor prestari de servicii este dovedit prin faptul ca in toti acesti ani acest service autorizat pentru calculatoare s-a dezvoltat constant, ajungand in prezent sa aiba deschise la nivelul municipiului Bucuresti 4 centre de service si magazine de retail pentru componente PC. Mai mult decat atat, acest service autorizat a implementat inclusiv un serviciu de Pick Up & Return, serviciu care ofera posibilitatea de a ridica direct de la domiciliul clientului calculatorul care are nevoie de reparatii sau de mentenanta si ulterior de a-l livra inapoi la usa clientului.

Promptitudine si eficienta

Un alt aspect care recomanda acest service calculatoare Bucuresti este cel referitor la durata de interventie. Datorita personalului numeros care lucreaza in centrele de service, diagnosticarea oricarui calculator care ajunge in service se efectueaza in cel mult 24 de ore de la receptia computer-ului. Acest lucru permite identificarea rapida a oricarei defectiuni si propunerea de solutii pentru remedierea defectiunilor respective.

Serviciile de reparatii sunt estimate la 24-48 de ore, exceptie fiind acele situatii in care este nevoie de comandarea unor piese de schimb la furnizori. Insa aceste situatii sunt foarte rare, avand in vedere ca in centrele de service ale acestei companii regasim inclusiv magazine de retail pentru piese si componente PC. Cu alte cuvinte, in aceste centre de service exista o paleta foarte diversificata si numeroasa de piese si componente PC pentru o foarte mare varietate de calculatoare si laptopuri. Aceste aspecte garanteaza pentru o rata de reusita de 100% in tot ceea ce inseamna reparatiile pentru calculatoare atunci cand alegi sa apelezi la Computer SHOP & Service LAPTOP.

Servicii complete pentru mentenanta si reparatii calculatoare

Odata ce alegi sa apelezi la acest service calculatoare Bucuresti ai certitudinea ca vei putea beneficia de o gama completa de servicii pentru intretinerea si repararea calculatoarelor. Astfel vei putea beneficia de servicii precum: curatarea prafului; schimbarea pastei termice; remedierea defectiunilor survenite la placa de paza; reparatii la placa video; schimbarea placilor video; repararea cooler-ului; inlocuirea placii de retea; actualizarea sau schimbarea memoriei RAM; configurare BIOS; actualizarea partilor componente ale PC-ului sau upgrade pentru HDD/SSD. Informatii detaliate privind serviciile celor de la Computer SHOP & Service LAPTOP sunt disponibile pe servicecomputer.ro.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!