banner

Pavilioanele de grădină EXPODOM

by Redactia B24FUN
Magazinele online specializate EXPODOM ale firmei Mutton s.r.o. din Slovacia vând excluziv pavilioane cu structură tip acordeon și piese de schimb atât în țara noastră, cât și în Slovacia, Cehia, Ungaria, Polonia, Germania. În România magazinul online s-a deschis în 2019 cu o varietate largă de dimensiuni și culori. Toate corturile au structură pliabilă cu garanție extinsă de 5 ani și prelate impermeabile. Având în vedere, că prelatele laterale sunt detașabile, culorile pot fi combinate între ele. Cumpărătorii deseori își configurează singuri cortul în multiple culori, cu uși și cu ferestre conform propriilor necesități.
C:\ADATOK\Expodom\Linkbuilding\ZIARE.COM\Art_1_poza2.jpeg
Pentru târguri și pentru grădină, corturile cu structură din oțel de 2×2, 2x3m sunt preferate de către cei care vor ca pavilionul să nu ocupe o suprafață mare. Dimensiunile 3x3m, 3×4,5m, sau 3x6m sunt ideale pentru expoziții, evenimente de familie sau corporatiste. Scheletul pavilioanelor este astfel  conceput, încât fiecare element poate fi schimbat. Piesele de schimb sunt permanent disponibile în magazinul online de specialitate expodom.ro. Pavilioanele de dimensiunile  3x3m, 3×4,5m și 3x6m pot fi cu 4 diferite structuri, fiecare tip acordeon, care diferă însă prin materialul din care sunt realizate, respectiv: oțel, aluminiu, aluminiu profil hexagonal de 4 cm și aluminiu profil hexagonal de 5 cm. Structura din oțel este mai ieftină, iar structura din aluminiu mai ușoară. Corturile realizate din profil de aluminiu hexagonal sunt profesionale, destinate utilizării frecvente și îndelungate. Pavilionele realizate din aluminiu hexagonal cuceresc și prin eleganța lor. Corturile pot fi totodată imprimate, astfel încât nici o prezență la expoziție într-un cort Expodom nu va trece neobservată.
C:\ADATOK\Expodom\Linkbuilding\ZIARE.COM\Art_1_poza3.jpg
Montara corturilor se face în câteva minute, fără unelte, datorită structurii lor pliabile. După pliere, fiecare cort încape chiar și într-o mașină personală. Corturile pot fi depozitate în locuri uscate în pivniță, garaj, sau chiar și pe terasa apartamentului. Ancorarea adecvată a corturilor este esențială. În funcție de tipul suprafeței pe care se montează pavilionul, ancorarea se poate face cu țăruși și paracord de ancorare (pe suprafețe moi), sau cu greutăți cu apă (pe suprafețe dure, cum este asfaltul, pavajul sau betonul). Utilizarea corturilor Expodom este extrem de variată: le regăsim la expoziții, în târguri, la petrecerile de familie, deasupra piscinelor pentru copii în grădină. Oricarea ar fi modul de utilizare, cortul de grădină Expodom este alegerea bună.C:\ADATOK\Expodom\Linkbuilding\ZIARE.COM\Art_1_poza4.png
0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!