Pantofii oxford: 3 tipuri de articole vestimentare potrivite pentru aceștia

by Redactia B24FUN

Pantofii sunt extrem de iubiți, mai ales în rândul femeilor, și niciodată nu sunt îndeajuns de multe perechi în formarea unei garderobe dorite. Astfel, având în vedere că există patru anotimpuri care permit cumpărarea pantofilor cu un design tot timpul inedit, tendința este de a cumpăra altceva pentru a schimba imaginea vestimentației.

Desigur, devine greu să te abții din a adăuga alte perechi de pantofi care îți plac și care se potrivesc stilului tău vestimentar, însă există un tip de pantofi care se potrivește oricărui stil de îmbrăcăminte și anotimp, iar aceștia sunt pantofii oxford.

Iată cum trebuie să porți pantofii oxford

Pantofii oxford sunt un tip de pantofi mai masculini, dar îndrăgiți din ce în ce mai mult și în rândul femeilor care iubesc îmbrăcămintea office, casual sau doar comodă pe tot parcursul zilei. Acest tip de încălțăminte, deși este simplă, oferă o imagine vizuală elegantă și atractivă, favorizată în anotimpurile mai reci precum primăvara sau toamna.

Fustele

Fustele sunt piesele vestimentare care se potrivesc perfect cu pantofii oxford, însă la fel de bine se potrivesc și cu rochiile. Acest tip de pantofi este utilizat și în contexte de muncă, la birou, și se potrivește foarte bine în varianta de culoare neagră, care oferă un aspect perfect de office. Desigur, munca nu este singurul loc în care aceste două piese se potrivesc de minune împreună, fustele și pantofii oxford fiind bine primiți și când trebuie să ieși cu prietenii în oraș. Nu în ultimul rând, ține cont de faptul că vei arată extrem de feminină!

Jeanșii

Jeanșii sunt un alt articol vestimentar care se potrivesc cu tipul de pantofi oxford și preferați din cauza ușurinței cu care se asortează împreună. Indiferent de tipul blugilor, fie că sunt rupți sau doar clasici, aceștia reprezintă o alegere bună pentru orice tip de întâlnire, pentru că partea de sus a corpului poate să fie completată atât cu o bluză elegantă, cât și cu un tricou simplu. În funcție de ceea ce vrei să transmiți, ai această abilitate de a te juca cu imaginea pe care vrei să o pui în lumină celorlalți.

Pantalonii eleganți

Pantaloni eleganți pentru femei sunt acel tip de pantaloni drepți, care se potrivesc fără ezitare cu acest tip de pantofi oxford. Aceștia pot fi cu talie înaltă, evazați, de stofă sau de ocazie, în funcție de natura evenimentului pentru care îți alegi outfitul. În această gamă pot intra și salopetele de seară, mai feminine, pentru întâlniri de weekend, însă atunci când ai nevoie de puțină seriozitate alege pantalonii eleganți care îți vor oferi atât confort, cât și eleganța dorită.

În concluzie, ținutele pot fi adaptate constant la tipul de pantofi oxford, indiferent de culoare sau anotimp, deoarece pot fi asortați atât cu rochii și fuste, cât și cu orice tip de pantaloni din garderoba ta.

Sursa foro: Unsplash.com

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!