Organizeaza o nunta care sa-ti scoata in evidenta personalitatea!

by Redactia B24FUN

Nuntile reprezinta un moment de bucurie, atat pentru cei care urmeaza sa-si uneasca destinele, cat si pentru persoanele apropiate din viata lor. Fiecare ceremonie este unica in felul ei, intrucat mirii isi lasa amprenta asupra evenimentului prin alegerile pe care le fac, fie ca este vorba de traditiile pe care intentioneaza sa le urmeze sau de felul de mancare pe care il vor servi. 

Dupa ce si-au stabilit bugetul si s-au gandit in mod orientativ la numarul de invitati, vor avea libertatea deplina pentru a face primele alegeri pentru nunta perfecta. In timp ce unii vor opta pentru o ceremonie ca la carte, in care accentul cade pe traditie, alte cupluri vor prefera ceva modern, care sa se potriveasca la fix cu personalitatea lor. 

Care obiecte sunt personalizate cel mai des la o nunta? 

Pentru a avea parte de o experienta cu totul unica, printre obiectele cel mai des personalizate la nunti se numara cele din gama de lumanari cununie. Exista numeroase modele, intr-o varietate de culori si cu diverse accesorii, iar scrisul prezent pe cele mai multe dintre ele va putea fi modificat, incat sa corespunda evenimentului la care urmeaza sa fie folosite. 

Pe langa numele mirilor, numele nasilor si data in care are loc ceremonia, lumanarile pot fi decorate cu buchete de flori. De cele mai multe ori, florile vor fi legate cu o funda, intr-o culoare care sa se potriveasca aranjamentului. Armonia dintre elemente este esentiala pentru a crea niste imagini unice, de care cei doi casatoriti se vor putea bucura pentru o lunga perioada de timp. 

Ce mai poti face pentru a le oferi invitatilor o experienta unica? 

In privinta pregatirilor pentru nunta se mai poate vorbi si despre alegerea unor rochii pentru domnisoarele de onoare, a unor marturii de nunta cat mai interesante si chiar si a unor seturi de pahare special confectionate pentru miri si nasi. 

In cele din urma, ceremoniile de cununie ies in evidenta prin elementele care le ofera unicitate, indiferent ca este vorba de lumanari, imbracaminte sau alte obiecte si accesorii similare. 

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!