Ochelari de soare cu protecție și consult optometric gratuit la EXPERTOPTIC – aflați aici detalii 

by Redactia B24FUN

Atunci când durerile de cap, senzația de ochi iritați și uscați persistă, iar la acestea se adaugă stările de oboseală constante trebuie să apelați de urgență la un control optometric. Cu ochii nu e de joacă, deși mulți dintre noi ar crede că prin odihnă aceștia fac o pauză și nu mai au nevoie de nimic altceva. Totuși, dacă simptomele continuă să persiste, un control amănunțit într-un magazin de specialitate nu are cum să dăuneze. 

EXPERTOPTIC este un lanț de magazine cu 6 locații diferite în care vă puteți testa vederea. Veți întâlni personal calificat care vă ajută atât cu acel control optometric pe care trebuie să-l faceți, dar și cu alegerea noilor perechi de ochelari. Nu mai este cazul să vă confruntați zi de zi cu dureri de cap persistente și cu anumite senzații care vă provoacă disconfort. 

În cadrul EXPERTOPTIC veți găsi ochelari de soare cu protectie, ochelari de vedere ce conțin acel filtru împotriva luminii albastre, dar și diferite soluții de îngrijire pe care le puteți cumpăra de îndată. Optați pentru un magazin dedicat care vă ajută să vă protejați vederea. 

Controlul optometric în cadrul EXPERTOPTIC este gratuit 

Vestea bună pe care acest lanț de magazine o are pentru dumneavoastră, pentru publicul larg este că oferă consultații gratuite. Veți putea veni în una dintre locații, pe bază de programare și să vă testați vederea pentru a vă configura ochelarii noi. Sau, de ce nu, puteți opta pentru o pereche de lentile de contact. Aveți la dispoziție multe opțiuni din care să alegeți ceea ce considerați că vi se potrivește. 

Lentile speciale, lentile împotriva luminii albastre, mai ales dacă petreceți mult timp în fața dispozitivelor, lentile care se închid la culoare atunci când ieșiți afară, acestea sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le aveți la dispoziție. 

Ramele de asemenea sunt și ele prezente într-o gamă variată. Branduri cunoscute precum Guess, Vogue, Police, Nina Ricci sunt doar câteva dintre cele pe care le puteți descoperi în cadrul magazinelor EXPERTOPTIC. Trebuie să alegeți o ramă care vă pune în valoare trăsăturile feței, nu una care le acoperă. Personalul din cadrul magazinului vă va ajuta să alegeți ramele potrivite.

Programați o vizită online, în doar câteva click-uri! 

Este ușor să vă programați vizită în cadrul EXPERTOPTIC, accesând site-ul oficial veți putea să faceți acest lucru în doar câteva click-uri. Nu vă mai trebuie să sunați și să așteptați până vă răspunde cineva. Online este tot mai simplu, așadar ce vă oprește? 

Pe site-ul oficial expertoptic.ro se pot vedea mai multe detalii despre produsele aflate în stoc și despre locațiile magazinelor EXPERTOPTIC. Alegeți cea mai apropiată locație și programați de îndată un consult care vă poate spune care sunt problemele de vedere pe care trebuie să le tratați.  

Contact:

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

0 comentariu

Citeste in continuare