1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

O oferta de angajare cu numeroase beneficii – care este aceea!

by Redactia B24FUN

Noile generații de tineri care intră în câmpul muncii sunt atrase de beneficiile nu doar salariale, ci și cele extra salariale la locurile de muncă pe care și le aleg. Au altfel de pretenții și de viziuni și consideră că statutul de angajat trebuie să fie unul privilegiat, mai întâi prin posibilitatea de alegere a angajatorului și nu invers. 

Puțini sunt cei care pot oferi atât de multe în pachetul salarial. Sunt și joburi bine plătite, depinde de pregătirea fiecăruia, dar au și cerințe mai mari. Iată cum sună o oferta de angajare cu numeroase beneficii:

  • Remunerație peste medie

Dacă ne gândim la ce sume modice sunt salariile minime pe economie este evident că nici cei tineri, fără experiență în câmpul muncii sau mai ales într-un domeniu anume nu vor accepta minimul. Așadar din punct de vedere salarial trebuie să fie vorba de cel puțin nivel peste mediu.  

  • Recompense financiare

Desigur că salariul câștigat nu este îndeajuns de satisfăcător. Au apus și vremurile în care al 13-lea salariu era opțional, acum angajatorii sunt imediat triați dacă nu oferă acest lucru. Cel puțin sub formă de bonusuri diverse, angajații doresc să fie antrenați de ideea că ar putea câștiga ceva în plus și tind să facă performanță. Sau cel puțin au nevoie de acel mic stimul  care să le mențină interesul în domeniu, pe termen lung. 

  • Mediu de lucru prietenos, echipă amabilă 

Contează implicit dacă echipa în care ar urmă să lucreze este una deschisă la nou, cu oameni prietenoși și amabili. De ce? Pentru că nenorocul este să găsești locuri de muncă bine plătite, dar asta să ascundă faptul că din punct de vedere al condițiilor de muncă să fie necesare ceva compromisuri. În plus, orele de muncă nu trebuie să fie un chin și așa ne luptăm cu fenomene fel de fel – bullying sau sindromul burnout.

  • Training gratuit și suport pentru dezvoltare 

Dacă nu ar avea parte de suport tehnic și informațional, cum ar putea să se dezvolte și să performeze? Așadar tânărul pe cale să se angajeze își dorește acces la informație. Nu mai este de multă vreme ideea de a fura meserie de la cei mai experimentați, deși și asta ar putea fi un soi de test practic. Trainerii parte din echipă sau inexistența lor, după caz, sunt dovada vie că firma/compania în cauză este preocupată ca angajații săi să lucreze la anumite standarde. 

O altfel de dinamică la locurile de muncă vânate – ce preferă tinerii în zilele noastre 

Sunt la mare căutare joburile online și cele remote. Asta pentru că nu mai sunt aceleași condiționări de program și locație. De asemenea sunt de interes colaborările per proiect, mai ales pentru cei care nu doresc să se înhame la o cursă lungă din care rutina să fie o prezență constantă în viață. 

Pretenții sunt, însă în actualul context socio-economic face că unii să aleagă aproape orice job, comparând cu ce înseamnă să nu aibă deloc sursă de venit. 

0 comentariu

Citeste in continuare

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner