Nu mai visa! Alege un voucher cadou și mergi la centrul SPA

by Redactia B24FUN

Fiecare persoană, după o săptămână întreagă de muncă, visează să meargă la un centru SPA pentru sesiuni de masaj. Ritmul de viață modern de multe ori, nu ne permite să ne dedicăm timp liber sănătății. Din acest motiv, în corpul uman se acumulează suprasolicitare constantă, care în timp provoacă durere și spasme. Oamenii au fost tratați folosind efecte mecanice asupra organismului încă din cele mai vechi timpuri. În India, spre exemplu, multe boli au fost tratate folosind o combinație de masaj clasic și saună. În China Antică, a apărut „tehnica de acupunctură” de a influența anumite puncte ale corpului. În Egipt, vindecătorii antici foloseau tot felul de uleiuri medicinale la frecare. În medicina modernă, există diverse tehnici de masaj care se realizează folosind mâinile, picioarele, pietrele și multe alte dispozitive speciale. Multe tipuri de masaj, cu abordări și doze diferite, pot schimba starea fizică și emoțională a pacientului.

Masajul profesional la centrul spa

După un masaj profesional efectuat la salonul spa, fluxul sanguin se îmbunătățește, somnul se normalizează, starea de spirit se îmbunătățește și tensiunea arterială se stabilizează. Masajul are un efect pozitiv asupra tuturor mecanismelor metabolice umane. Masajul profesional este considerat cea mai bună tehnică dintre o varietate de proceduri de reabilitare. Un masaj de relaxare este o procedură foarte plăcută care te ajută să te recuperezi și să te relaxezi complet. Te umple cu forțe noi și îți oferă un sentiment de plutire. Un masaj de relaxare pe întregul corp determină relaxarea mușchilor și restabilirea vitalității. Această procedură va fi utilă atât ca metodă terapeutică, cât și ca metodă preventivă. Pentru persoanele sănătoase, un masaj de relaxare va fi o sesiune benefică de masaj anti-stres și va ajuta la ameliorarea tensiunii după zilele de lucru. Efectele mecanice asupra terminațiilor nervoase periferice stimulează sistemul nervos, determinând organismul să producă hormoni ai fericirii. Dacă vrei să experimentezi, poți alege un voucher cadou pentru un masaj de relaxare de înaltă calitate cu un efect complex asupra corpului.

Cum funcționează sesiunea?

Mișcările line, pe îndelete, cu puțină presiune evocă un sentiment de armonie interioară în pacient. Accelerarea mișcării mâinilor terapeutului de masaj și presiunea mai puternică va provoca un aflux de sânge și limfa, care va satura rapid sângele cu oxigen și va crește metabolismul. Cu presiunea tangibilă din palme, tonusul muscular crește, ceea ce contribuie la îndepărtarea activă a toxinelor și a particulelor toxice din organism. În ciuda faptului că toate tipurile de masaj thailandez ajută la relaxare, doar un masaj de relaxare țintit are cel mai mare efect. Merită să arunci o privire mai atentă asupra caracteristicilor sale distinctive și a nuanțelor de implementare. Potrivit experților, un masaj de relaxare este considerat cel mai holistic. Nu aduce pacientului disconfort sau senzații insuportabile, ci combină toate elementele necesare unui masaj complet: terapie manuală, iluminare, muzică relaxantă, uleiuri. Masajul se bazează pe mai multe tehnici: mângâiere, frământare, frecare. Acest tip de influență manuală este considerată pasivă. Un masaj de relaxare poate fi comparat cu o procedură cosmetică. Ca urmare a intervenției manuale, starea fizică și emoțională se îmbunătățește, iar tensiunea dispare.

Beneficiile unui masaj de relaxare

Masajul de relaxare la centrul spa, spre deosebire de alte tipuri de masaj, este cel mai potrivit pentru ameliorarea stresului, a tensiunii musculare și a oboselii. În plus, ajută la îmbunătățirea sănătății organismului. Acest lucru se întâmplă prin îmbunătățirea circulației sângelui, îmbogățirea organelor interne cu oxigen, eliminarea toxinelor și excesul de lichid din organism. Toate acestea au un efect pozitiv și asupra funcționării sistemului digestiv. În plus, pot fi evidențiate următoarele avantaje importante: ameliorarea sindromului de oboseală cronică, normalizarea sistemului nervos, eliminarea durerilor de cap și a migrenelor, îmbunătățirea fluxului limfatic și a circulației sanguine, ameliorarea stresului, iritației și a nervozității, îmbunătățirea calității somnului, performanță îmbunătățită. După cum poți vedea, un voucher cadou la centrul spa, îți oferă doar beneficii. Mai mult decât atât, masajul de relaxare nu are doar efect de relaxare, ci și unul cosmetic. Având încredere în profesioniști, îți poți îmbunătăți starea fizică și emoțională în doar câteva ședințe. Este suficient doar să alegi un voucher cadou la centrul spa.  

Advertorial susținut de PSK

0 comentariu

Citeste in continuare