1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Nu e doar un mit: într-un studio de videochat din București, chiar te îmbogățești rapid!

by Redactia B24FUN

România se numără printre țările în care industria de divertisment online destinată adulților a cunoscut o mare dezvoltare, iar cea mai impresionantă evoluție este înregistrată chiar în Capitală.

Numeroase tinere au devenit conștiente de faptul că o carieră într-un studio de videochat din București reprezintă una dintre cele mai accesibile și în același timp sigure căi spre construirea independenței financiare. Iată cum evoluează câștigurile pe care le pot obține în domeniu, dacă dau dovadă de seriozitate în mod constant!

Sumele de bani obținute în primele luni de lucru

În primele trei luni petrecute la studio videochat Bucuresti Studio 20, fiecare model primește suma de 1 000 de dolari pe lună, indiferent de performanțele realizate în această perioadă pe platformele online dedicate adulților. Pentru a beneficia de acest stimulent financiar, fetele trebuie să respecte programul pe care singure și-l aleg, să fie online cel puțin 90 de ore într-o perioadă și să țină cont de sfaturile echipei de suport. 

Banii primiți nu vor trebui folosiți pentru serviciu, deoarece compania la pune la dispoziție tot ceea ce au nevoie, de la o cameră decorată luxos și echipată cu tehnologie de ultimă oră până la un ajutor financiar acordat pentru completarea garderobei de lucru și a trusei de machiaj. Fetele care rămân în echipă pentru o perioadă mai îndelungată de 3 luni nu mai trebuie să returneze niciodată această sumă, care este considerată un cadou de bun-venit. În schimb, dacă pleacă mai devreme, contravaloarea le este oprită din ultima plată efectuată pentru activitatea desfășurată pe site-uri. 

Comisionul standard și bonusurile cumulative

Fiecare model care își desfășoară activitatea într-un studio de videochat din București beneficiază, fără excepție, de un comision standard brut în valoare de 50% din încasările generate pe platformele online. În plus față de această sumă, tinerele pot beneficia și de următoarele tipuri de bonusuri cumulative:

• 5% dacă se află online 100 de ore într-o perioadă, luându-se în calcul inclusiv streaming-ul mobil și apelurile video, ceea ce face obiectivul mai ușor de atins;

• încă 5% dacă încasările generate pe site-uri depășesc 15 000 de dolari într-o perioadă;

• un alt comision de 5% pentru o rată de conversie bună, obținută atunci când vizitatorii se înscriu pe o platformă online venind din camera de chat a modelului;

• 5% pentru comportament online absolut perfect; 

• încă un bonus în valoare de 5% pentru parteneriat pe termen lung, plătit pentru întregul an calendaristic, în luna iunie a anului următor.

Posibilitatea de a obține credite avantajoase

După ce ai petrecut 6 luni în echipa unui studio de videochat din București, apare o nouă posibilitate: aceea de a obține un credit direct de la companie, fără intermedierea vreunei bănci, deci și fără dobânzi sau comisioane.

Trebuie să demonstrezi că ai 20% din suma pe care o soliciți, iar studioul îți oferă restul de care ai nevoie pentru a-ți cumpăra mașina sau casa dorite ori pentru a-ți îndeplini alt obiectiv important. Ulterior, vei achita împrumutul din câștigurile obținute în activitatea de model online.

Așadar, este adevărat: într-un studio de videochat din București te poți îmbogăți rapid, cu condiția să dai dovadă de hotărâre, punctualitate și seriozitate!

0 comentariu

Citeste in continuare

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner