Montaj pardoseli marmura in hoteluri

by Redactia B24FUN
Montaj pardoseli marmura in hoteluri

Marmura este una dintre pietrele naturale cele mai folosite atunci cand vorbim despre constructii si decoratiuni interioare sau exterioare. Foarte multe dintre hotelurile din tara noastra au apelat la marmura pentru a aduce un plus de eleganta si stil aspectului arhitectural. Pe de alta parte, trebuie spus ca odata cu trecerea timpului marmura poate prezenta semne de uzura care sa duca la aparitia de fisuri, zgarieturi, la aparitia petelor sau chiar la decolorare. 

Intr-o astfel de situatie este indicat sa se apeleze la o firma profesionista care se ocupa de reconditionarea si restaurarea suprafetelor unde a fost montata marmura. Pe de alta parte, daca ai in plan sa renovezi un hotel sau lantul de hoteluri pe care il administrezi, atunci trebuie sa ai in vedere serviciile profesioniste pentru manopera marmura.

Pardoseli de marmura in hoteluri

Hotelurile sunt spatii cu un trafic intens si acest lucru face ca atentia acordata pardoselilor sa fie una ridicata atunci cand vine vorba despre montare sau despre intretinere. Daca se opteaza pentru marmura ca piatra naturala pentru realizarea pardoselilor, atunci este recomandat sa alegi o firma profesionista in montaj marmura. O astfel de firma pune la dispozitie personal calificat si cu experienta pentru montarea marmurei, dar si cele mai moderne echipamente de lucru.

Pentru montajul marmurei in hoteluri se efectueaza o analiza a stratului suport unde urmeaza a fi aplicate placile de marmura. Cu atat mai mult in cazul hotelurilor foarte vechi este recomandata o astfel de expertizare a stratului suport. Urmeaza alegerea adezivilor potriviti pentru tipul de marmura ales de catre client pentru realizarea pardoselilor din hotel. Este recomandat sa se aleaga cu grija tipul de marmura in functie de spatiul unde urmeaza a fi montata. 

Poti avea in vedere diferite tipuri de marmura pentru holul central al hotelului, pentru restaurant, pentru holurile de la etajele hotelului sau pentru scarile hotelului, fie ca vorbim despre cele interioare sau despre cele exterioare. Odata ce a fost ales tipul de marmura ce urmeaza a fi montat, se vor aplica tratamente pentru cresterea durabilitatii si rezistentei, dar in acelasi timp vor fi efectuate operatiuni de slefuire si lustruire a marmurei pentru a obtine pardoseli stralucitoare.

Servicii de restaurare pardoseli de marmura in hoteluri

Pe langa serviciile de montare a marmurei, firmele profesioniste asigura inclusiv servicii de restaurare marmura. In cazul hotelurilor care au parodseli de marmura montate in urma cu foarte multi ani de zile, restaurarea acestora este cea mai potrivita alegere pentru regasirea stralucirii si pentru prelungirea duratei de viata a acestor pardoseli.

Restaurarea pardoselilor de marmura in hoteluri inseamna utilizarea de echipamente moderne si de tehnologii de ultima generatie din partea firmelor specializate in astfel de servicii. Solutiile speciale folosite pentru restaurare asigura obtinerea rezultatelor dorite, dar in acelasi timp garanteaza pentru faptul ca nu exista consecinte negative asupra pietrei. In urma restaurarii pardoselilor de marmura, nu mai este nevoie decat de intretinerea acestor pardoseli.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!