banner

Modalități de prevenire a mizeriei din baie – Sfaturi utile de la Conex Clean

by Redactia B24FUN

Curățenia în casă trebuie menținută pentru a nu fi nevoiți să faceți această sarcină în fiecare zi. Baia este una dintre camerele care se murdăresc cel mai repede. Din acest motiv, este important să țineți cont de o serie de trucuri și sfaturi care vă vor ajuta să mențineți baia curată mai mult timp și să nu aveți senzația că trebuie sa o curățați mereu.

Curățați cada de baie

Una dintre sarcinile mai puțin placute este curățarea căzii. Este un spațiu dificil de manevrat, deoarece trebuie să evitați udarea pereților. Cu toate acestea, este o sarcină mai puțin neplacută dacă o curățați în mod regulat și nu așteptați ca aceasta să devină un mare dezastru.

Dacă mențineți cada de baie curată, ajutați la prevenirea apariției mucegaiului și la acumularea de mizerie, cum ar fi părul care înfundă scurgerea, ceea ce înseamnă că va exista mult mai puțină murdărie în ziua în care o veți curăța.

Supravegheați copiii mici în baie

Luați un copil mic, adăugați o cameră plină cu robineți și aveți rețeta pentru un dezastru imens. Supraveghind copiii, nu doar evitați eventuale probleme, ci îi împiedicați să se rănească. Copiilor le place să se joace peste tot, dar baia nu este locul indicat de joacă.

Deci, în timp ce sunt acolo, este un moment bun să îi învațați cum să facă curățenie după ce au folosit baia. Lucrurile cum ar fi tragerea apei și aruncarea hârtiei la locul potrivit nu vă va face doar viata mai ușoară, ci vă va transforma baia într-un spațiu mult mai curat.

Trageți întotdeauna apa

Este important ca după folosirea toaletei să trageți întotdeauna apa. Și nu numai voi trebuie să faceți asta, ci toți membrii familiei. Rețineți că în cazul în care nu trageți apa, vasul de toaletă poate ramâne pătat și poate răspândi mirosuri neplăcute în baie.

De asemenea, este bine să vă asigurați că nu rămân urme pe scaunul de toaletă. Deci, de fiecare dată când ieșiți din baie, uitați-vă să vedeți dacă acesta este curat și în stare bună. Aceste practici simple vă vor ajuta să vă mențineți baia în stare bună și curată pentru mai multe zile.

Aerisiere bună

Unul dintre aspectele cele mai importante ale unei băi curate este o aerisire adecvata. Un ventilator este ideal – nu numai că ajută la eliminarea mai rapidă a mirosului, ci ajută și la prevenirea apariției mucegaiului.

Dar nu în toate băile există ventilatoare. Prin urmare, sunt și alte soluții pe care le puteți aplica, cum ar fi deschiderea ferestrei după fiecare duș sau după ce mergeți la baie pentru a aerisi camera și a elimina mirosurile neplăcute.

Pentru a evita mucegaiul care se poate acumula dupa fiecare duș, este important să curățați orice urmă de apă și să uscați pereții cu un prosop, de sus în jos. În acest fel, urmele de săpun, de calcar sau murdărie vor dispărea și nu va trebui sa le curățați ulterior cu înălbitor sau cu un detergent puternic.

Organizați-vă

Puneți în baie un coș pentru prosoape și rufe murdare și făceți-vă puțin timp pentru a monta un dulap pentru medicamente. Acolo puteți pune flacoane cu pastile, creme de ras și deodorante. Utilizați un dulap pentru prosoape curate, pentru depozitarea produselor cosmetice și faceti un stoc de hârtie igienică.

Asigurați-vă că toată familia știe unde se află fiecare lucru, astfel încât să poată curăța și ordona lucrurile înainte de a ieși din baie. Și dacă nu reușiți să preveniți mizeria din baie, apelați la o firmă de curățenie profesională din București.

De exemplu, puteți apela la Conex Clean. De îndată ce specialiștii firmei de curatenie Conex Clean sunt contactați, aceștia vor interveni prompt pentru a face o curățenie impecabilă acolo unde este nevoie.

Și având în vedere că pentru ei calitatea este mai importantă decat orice, o oferă și atunci cand nimeni nu se uită. Așadar, apelați cu încredere la serviciile acestei companii ori de câte ori aveți nevoie. Puteți beneficia de servicii de curățenie generală, curățare mochete, curatenie dupa constructor, curățenie birouri etc.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!