banner

Top 50 Cele mai frumoase mesaje și declarații de dragoste

by anca
Top 50 Cele mai frumoase mesaje si declaratii de dragoste

Să îți exprimi iubirea față de partenerul de viață printr-un mesaj de dragoste este un obicei care nu ar trebui să dispară niciodată într-o relație. Imaginează-ți că iubitul tău / iubita ta are o zi mai grea, dar dintr-o dată primește pe telefon un mesaj romantic de la tine. Cu siguranță se va simți mai bine, va zâmbi, iar toate problemele vor dispărea ca prin minune.

Fiecare relație are nevoie de o mică scânteie din când în când, iar aceste mesaje romantice, care nu se datorează vreunei ocazii speciale, vor face ca iubirea dintre voi să devină mai puternică.

Exprimă-ți sentimentele față de partener/ă cu un mesaj de dragoste care să îi amintească cât de mult îl/o prețuiești și cât de specială este iubirea voastră. Ți-am pregătit o listă cu mesaje și declarații de dragoste din care poți alege.

Top 50 Cele mai frumoase mesaje și declarații de dragoste

 1. Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini care vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!
 2. Atunci când cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar știm că există. Aș vrea să fie la fel și cu noi doi. Chiar dacă nu putem petrece fiecare clipă împreună, ne vom iubi la fel de mult pentru totdeauna.
 3. Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, aş veni lângă tine, te-aş strânge în braţe şi aş spune “Uite asta”.
 4. Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!
 5. Mai mult decât inima, sufletul și dragostea mea nu am ce să-ți mai dau. Dar pe toate ți le dau cu drag și nu mă aștept să le primesc vreodată înapoi. Nici nu vreau!
 6. Ai reușit să faci din mine un om mai bun, mai calm, mai vesel. Pentru asta și pentru un milion de alte motive, te iubesc!
 7. Te iubesc mult. Ce poate fi mai simplu, mai sublim și mai frumos? A, da, știu! Să mă iubești și tu la fel de mult!
 8. Când tu ai apărut în viaţa mea, totul s-a schimbat. Până atunci nu ştiam ce înseamnă cu adevărat cuvintele „Te iubesc”. Tu mi-ai arătat ce înseamnă iubirea şi mi-ai încălzit sufletul cu dragostea ta. Îţi multumesc pentru asta şi te iubesc din tot sufletul. Acum mi-am dat seama că nu vreau să mai pierd niciun minut fără tine, am să-ţi fiu alături mereu! Te iubesc!
 9. Cu tot aurul din lume nu poți cumpăra bătăile inimii sau tandrețea unei mângâieri. Îți mulțumesc că exiști în viața mea. Te iubesc!
 10. Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine pentru totdeauna. Te iubesc!
 11. Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 minute, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine înseamnă o eternitate.

Top 50 Cele mai frumoase mesaje si declaratii de dragoste

 1. Tu eşti visul meu… unicul meu vis! Aş vrea să te atrag în vâltoarea pasiunii și să te strâng atât de tare încât TU şi EU sa devenim un singur suflet. Te iubesc!
 2. Nu am fost în stare să îţi scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu există dragoste în inima mea cât să inspire toţi poeţii din lume. Unii ştiu să scrie frumos, alții ştiu să cânte frumos, dar eu sunt doar îndrăgostit/ă nebunește de tine.
 3. Te iubesc pentru liniștea dăruită clipelor alături, te iubesc pentru că îmi zâmbești, mă alinți și mă îmbrățișezi.
 4. Dragostea este sentimentul care face minuni, făurește oameni noi și creează valori morale importante. Datorită ție, am aflat că dragostea se naște din sensibilitate și lumină, este esența vieții noastre ce frământă trupul omenesc, oferindu-i forță creatoare. Nu oricine are șansa de a trăi dragostea adevărată, de aceea îți mulțumesc și îți spun cât de mult de iubesc!
 5. Dacă îmi pierd buzele, te sărut cu ochii. Dacă îmi pierd ochii, te sărut cu inima, iar dacă îmi pierd inima, sigur o găsesc la tine. Te iubesc!
 6. Mi-ai părut perfect/ă de când te-am văzut prima dată și te-am iubit. Apoi am văzut că nu ești perfect/ă și te-am iubit și mai mult.
 7. De când te-am cunoscut, viața mea s-a schimbat. Mă inspiri și mă faci să fiu o persoană mai bună. Vreau să-mi dai o șansă să vezi cât de mult te iubesc și cât de fericit/ă sunt cu tine.
 8. Încă am fluturi în stomac atunci când te văd, chiar dacă te-am mai văzut de un milion de ori. Asta înseamnă că te iubesc!
 9. Ţi-ai închis vreodată ochii şi ai visat la felul în care ai vrea să fii iubit? Eu fac asta tot timpul şi mă văd pe mine împreună cu tine. Nu pot să îmi imaginez nimic mai frumos decât noi doi împreună. Te iubesc!
 10. Când toată lumea îmi spunea că Făt-Frumos nu există și că trebuie să încetez să mă gândesc la asta, eu am continuat să sper. Nu am greşit, pentru că te-am întâlnit pe tine. Eşti dovada vie că pot să am lângă mine tot ceea ce am visat și am sperat. Te iubesc, Făt-Frumos!
 11. Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să devin apă, aer și pământ ca să nu te ofileşti, dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine? Te iubesc!

Top 50 Cele mai frumoase mesaje si declaratii de dragoste

 1. Când privesc în ochii tăi, văd o lume plină de dragoste și afecțiune. Vreau să mă pierd în ochii tăi și să mă regăsesc într-o lume nouă. Te iubesc!
 2. Alfabetul începe cu litera “a”, numărătoarea cu “1”, tristeţea începe cu o lacrimă, bucuria cu un zâmbet, iar fericirea mea începe cu tine!
 3. M-ai acceptat aşa cum sunt, iar acum eşti o parte din sufletul meu. Te iubesc!
 4. Dacă iubirea mea s-ar putea măsura, îți spun acum, dragul meu / draga mea, că te iubesc până la cea mai îndepărtată stea, din cea mai îndepărtată galaxie, din cel mai îndepărtat univers, și înapoi, de o infinitate de ori!
 5. Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine pentru totdeauna. Te iubesc!
 6. Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin după o dimineață înnorată, ca roua în zori de zi, ca razele soarelui de primăvară, ca florile din luna mai. Vocea ta îmi aduce bucurie în suflet și gândul la tine îmi oferă liniștea de care am nevoie. Te iubesc!
 7. Există în univers un milion de stele și un milion de vise, dar tu ești singura mea stea și singurul meu vis! Te iubesc!
 8. Văd lumea în ochii tai și ochii tăi peste tot în lume. Ești miracolul vieții mele și te iubesc necondiționat.
 9. Te iubesc nu numai pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt eu când mă aflu lângă tine.
 10. Mă faci fericit și știu că ție îți datorez bucuria mea de viață. Îmi umpli viața de armonie, de un sentiment că toate lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie. Te iubesc, raza mea de soare!
 11. Dacă te-ai putea vedea prin ochii mei, ai înțelege cât de mult te iubesc. Tu ocupi un loc cu totul special în inima mea. Te voi iubi mereu!
 12. De ce închidem ochii când dormim? De ce închidem ochii când visăm? De ce închidem ochii când sărutăm? Pentru că cele mai prețioase lucruri nu se pot vedea cu ochii. Atunci când închid ochii, te văd doar pe tine.
 13. Poate că pentru întreaga lume, tu ești doar o singură persoană, dar pentru o singură persoană, tu ești întreaga lume. Te iubesc!
 14. Ceea ce-ți scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăți din sufletul meu, pentru că dragostea nu se scrie, ci se simte.
 15. Sufletul meu s-a transformat într-o grădină înflorită, plină de aroma minunată a bucuriei. O lumină neobișnuită a apărut în ochii mei. Aceste schimbări s-au întâmplat pentru că te iubesc, iar această dragoste face minuni!
 16. Mi-ai transformat toate defectele în calități doar prin puterea iubirii tale. Te iubesc pentru toate lucrurile minunate pe care le-ai adus în viața mea.

Top 50 Cele mai frumoase mesaje si declaratii de dragoste

Mesaje și declarații de dragoste amuzante

 1. Dimineața nu mănânc pentru că mă gândesc la tine, la prânz nu mănânc pentru că mi-e dor de tine, iar noaptea nu dorm pentru că mor de foame!
 2. Love is like: Nokia – connecting people, Samsung – everyone is invited, Nike – just do it!, Pepsi – ask for more, and like YOU – too good to be true!
 3. Pentru un sărut tastează 1, pentru o îmbrățișare tastează 2, pentru clipe de neuitat tastează 3, iar pentru toate la un loc, tastează numărul meu.
 4. Te simti obosit/ă? Poate pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua. Te iubesc!
 5. Crezi în dragoste la prima vedere sau e nevoie să mai trec încă o dată pe lângă tine?

Declarații de dragoste în versuri

 1. „Atât de fragedă, te-asemeni / Cu floarea albă de cireş, / Şi ca un înger dintre oameni / În calea vieţii mele ieşi.” – Mihai Eminescu
 2. „Spune-mi, dacă te-aş prinde-ntr-o zi / Și ţi-aş săruta talpa piciorului, / Nu-i aşa ca ai şchiopăta puţin, după aceea, / De teamă să nu-mi striveşti sărutul?” – Nichita Stănescu
 3. Te iubesc în vis şi-n somn / Te iubesc noaptea, când dorm / Te iubesc oriunde, oricând / Eşti mereu în al meu gând.
 4. Dulce-i mierea de albine / Adunată de pe flori / Dar gurița de la tine / E mai dulce de trei ori!
 5. Te văd adormind între frunze / Eşti ca o muză ce mă prinde în pânze. / Te pierd şi mă pierd când eşti doar al meu/ Eşti îngerul pe care îl voi iubi mereu!
 6. Mă culc seară și visez / Mă scol noaptea și oftez / Nu oftez că-mi este rău / Ci oftez de dorul tău.
 7. Te sărut în vis / Te sărut în scris / Te sărut în gând / Dar pe buze când?

Care este declarația de dragoste care ți-a plăcut cel mai mult din lista de mai sus?

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!