Masinute electrice, adevarate atractii nu numai pentru copii, ci si pentru adulti

by Redactia B24FUN

Adultii si copiii iubesc masinile si acest lucru se aplica nu numai baietilor, ci si fetelor. Copiii mici prefera modelele cochete de masinute electrice, dar si vehiculele de teren, masinute electrice de curse si alte vehicule cu care pot circula prin zona privata. Acestea sunt conduse electric si fac aproape fiecare copil foarte fericit. Desi autonomia este de obicei limitata si masinutele electrice pentru copii nu pot tine pasul cu masinile pentru adulti cand vine vorba de viteza, un astfel de vehicul este o jucarie cu adevarat neobisnuita, de care copilul se va bucura mult timp.

Producatorii de marca precum Mercedes, BMW sau Volkswagen ofera masinute electrice cu detalii si functii, intr-o mare varietate de modele, chiar si pentru cei mici de trei ani. Acestea sunt controlate fie de copil, fie de parinti cu ajutorul telecomenzii. Viteza maxima este de 8 km/h, pe care cei mici o ating destul de repede. Exista masinute electrice cu zgomot de motor, centuri de siguranta, lumini si claxon.

Masinute electrice – Caracteristici si tipuri

Vizual, masinutele electrice amintesc foarte mult de modelele adevarate. De la pedala de acceleratie pana la claxon, un copil poate gasi tot ce isi doreste. Cu toate acestea, majoritatea modelelor permit accesul parintilor cand vine vorba de viteza, astfel incat parintii sau alte persoane insotitoare sa ii poata urmari confortabil si copilul sa nu mareasca viteza.

Cand vine vorba de masini electrice, poti alege dintre diverse modele precum masini sport, masini de epoca sau SUV-uri. O treapta inainte si o treapta inapoi sunt standardul la multe modele de masinute electrice, dar exista si modele care ofera pana la trei trepte inainte.

O masinuta electrica este cu adevarat atragatoare din punct de vedere vizual si este potrivita pentru orice copil cu varsta intre trei si sase ani. Toate modelele de masinute electrice sunt alimentate de o baterie de 6 V sau 12 V si sunt fabricate din plastic de inalta calitate. Fie ca este vorba de un Rolls Royce model vechi sau de un Mercedes este o atractie pentru orice copil, si de asemenea, cel mai frumos cadou. Modelele cu scaune din piele naturala si diverse detalii vintage arata deosebit de sic.

Masinutele electrice decapotabile, sunt adevarate vehicule de lux si nu doar pentru copii. Sunt alimentate cu baterii de 6 V sau 12 V, au un corp din plastic robust si multe detalii care le fac atat de atragatoare pentru copii. Aceste modele se conduc cel mai bine pe asfalt si pajisti.

Cu masinute electrice modele SUV sau Jeep copilul nu este limitat in a conduce doar pe pajiste si pe asfalt, ci poate face progrese bune si pe teren accidentat. Anvelopele foarte mari ofera aderenta necesara, permitand masinutei electrice sa fie condusa in siguranta peste mici obstacole si dealuri. Dotarea include suspensie, amortizoare si multe alte detalii tipice SUV-urilor sau Jeep-urilor pentru adulti.

0 comentariu

Citeste in continuare

banner desktop banner mobil