Luminează universul persoanei iubite cu ajutorul florilor

by Redactia B24FUN

Florile au reprezentat dintotdeauna cel mai deosebit cadou oferit de natură, prin prisma culorilor vibrante, mireasma lor îmbietoare și simbolistica lor unică. Frumusețea lor răpitoare a fascinat de-a lungul vremii fiecare cultură, florile devenind o sursă de inspirație pentru multe dintre legendele și miturile pe care le cunoaștem astăzi.

Relația noastră cu florile este una specială și de lungă durată, ele fiind alături de noi în foarte multe momente importante de-a lungul vieții noastre. Ele pot comunica numeroase gânduri și emoții, transmițând o stare de euforie lăuntrică greu de explicat în cuvinte. Din acest motiv, oamenii aleg să se exprime prin flori deoarece ele au capacitatea de a da glas unor gânduri sau sentimente ale inimii, reușind să impresioneze de fiecare dată.

Luminează universul cu ajutorul buchetelor de flori

Esențial este ca înainte de a dărui buchete de flori persoanelor din viața noastră, să avem în vedere și semnificațiile florilor sau gândurile ce pot fi subliniate cu ajutorul lor. Astfel, te vei asigura că mesajul transmis este unul ce reflectă ideile și sentimentele tale. 

Spre exemplu, pentru a spune Te iubesc, florile care întruchipează cel mai bine sentimentul de iubire sinceră sunt trandafirii. Întrucât aceștia pot avea culori diferite, fiecare nuanță are propria sa poveste în spate. Trandafiri roșii reprezintă simbolul dragostei veșnice și al conexiunii reale dintre parteneri.

În schimb, dacă îți dorești să-ți arăți mamei recunoștința și de a-i comunica acesteia cât de mult o apreciezi, poți alege flori precum orhidee, frezii, bujori, lalele

Schimbă starea de spirit cu ajutorul aranjamentelor florale

Pentru a transmite un mesaj ceva mai profund, adaugă în aranjamente florale, flori precum:

  • Crini – fiind asociați cu dragostea, devotamentul și puritatea, crinii sunt adesea utilizați în cadouri florale. Frumusețea lor delicată și parfumul aparte îi fac ideali pentru a calma o persoană, simbolizând viața nouă, prospețime și renaștere. Cu toate acestea, semnificația poate să difere în funcție de culori.
  • Gerbere – aceste flori simbolizează inocența și puritatea. În plus, când oferim gerbere în dar ne arătăm grija pură și iubirea pe care o manifestăm față de o persoană dragă. Mai mult decât atât, gerberele sunt ideale pentru a elibera orice tensiune din atmosferă, luminând universul persoanei dragi.
  • Anthurium – prin aspectul exotic și culorile vibrante, florile de Anthurium aduc bucurie și luminează universul oricărei persoane. Conform principiilor Feng Shui, aceste flori aduc noroc în relații (indiferent că vorbim de cele de prietenie sau de iubire). Forma de inimă a florilor de Anthurium este asociată cu cele mai profunde și mai sincere sentimente de dragoste sau prietenie.
  • Ranunculus – cunoscute pentru alura sa romantică, florile ranunculus simbolizează farmecul și atractivitatea unei persoane. Sunt flori frumoase care îmbunătățesc instant starea de spirit, prin crearea unei atmosfere ludice.

 

De aceea, indiferent că ești în căutarea unor buchete de flori sau aranjamente florale, apelează la atelierul IMOD Flowers. Combinând simbolistica fiecărei specii și culori de flori, creatorii de emoție de la IMOD Flowers te vor ajuta să creezi cadoul ideal pentru a însenina universul persoanei iubite.

0 comentariu

Citeste in continuare