Top 20 de locuri de joacă din București

by Redactia B24FUN
Loc de joaca - Tara lui Patratel - Bucuresti

Viața este făcută în mare parte și din joacă, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. De ce nu, deoarece este una din cele mai antrenante activități și o mare bucurie pentru toată lumea. Desigur, părinții își doresc tot ceea ce este mai bun pentru copiii lor, la fel și copiii vor tot ce e mai bun, pentru a se distra cât mai bine! Nu e vorba numai despre distracție – important este ca cei mici să învețe, să fie creativi, să își dezvolte anumite aptitudini prin intermediul jocului.

Există în București locuri de joacă create atât pentru a dezvolta talentul și creativitatea copiilor, cât și pentru a-i relaxa pe părinți. Iată o lista cu 20 de locuri de joacă din București, din care poți alege diverse spații care îndeplinesc multiple cerințe în ceea ce privește activitățile potrivite copilului.

1. Insula Copiilor

Se numește astfel pentru că este chiar o insula! Fiind amplasată pe Lacul Herăstrău și special amenajată pentru copiii cu vârste între 3-12 ani. Aici puteți găși jocuri gonflabile, structuri modulare, jocuri electronice și corabia piraților, amenajată în stilul unei corăbii.

Adresa: Șos. Nordului, în incinta Complex Herăstrău.

Detalii: http://insulacopiilor.ro/

Insula Copiilor Herastrau Bucuresti loc de joaca

2. Baby Spa

E un loc de joacă situat în Aviației și Titan, care are și componentă educativă. Aici cei mici se pot distra în voie, supravegheați de personal calificat. Locul de joacă este dotat cu tobogane, tunele, serpentine, saltea gonflabilă și piscină cu bile. Aici mai aveți la dispoziție cursuri de educație acvatică și kinetoterapie pentru copiii de la 0 la peste 4 ani, dar și servicii pentru relaxarea părinților: spa, aparate cardio fitness, masaj de relaxare și un restaurant.

Adresa: Strada Soldat Pripu Gheorghe nr. 22A și Str. Pelinului, nr. 16, sector 3.

Detalii: https://www.babyspa.ro/

Locuri de joaca Baby Spa - Bucuresti

3. Orășelul Copiilor

Acesta este unul din cele mai mari locuri de joacă în aer liber din București. Aici sunt multe spații de joacă, de la călușei, până la tiribombe și mașinuțe, un roller coaster, un circuit de bărcuțe, dar și multe alte surprize.

Parinții pot găsi suficiente localuri unde să mănânce.

Adresa: Parcul Tineretului, Constantin Brancoveanu.

Detalii: Oraselul Copiilor

Oraselul Copiilor in Parcul Tineretului Bucuresti

4. Kiddo Play Academy

Loc de joacă educativ, unde cei mici își pot dezvolta abilitățile. Spațiul e împărțit în 12 zone, fiecare cu activități prevăzute pentru diferite preferințe, cum sunt: Augmented Reality Wall, platforma de joacă interactivă pentru pereți de cățărat, Adventure Play.

Acesta din urmă e un oraş în miniatură construit din piese moi de burete, cu tunele și tobogane. Art Smart e un spațiu de creație pentru copiii care vor să-și exprime creativitatea și multe altele.

Adresa: Șoseaua București-Ploiești, nr. 44 C, Băneasa Shopping City.

Detalii: https://www.kiddo.ro/

Kiddo Play Academy Baneasa Bucuresti

5. Magic Castle

Un spațiu generos de joacă, împărțit în căsuțe cu tematici specifice. Copiii au parte și de sesiuni antrenante și colorate de laser tag, în grupuri de cel puțin 6 persoane. Vara se deschide piscină dedicată atât copiilor, cât și părinților. Locul dispune de salvamar, dar și de gustări speciale de vară, precum hotdog, înghețată sau fructe. Aici există și o zonă de karaoke.

Adresa: Str. Cerceilor, nr. 10, în cadrul Academiei Ilie Năstase.

Detalii: http://www.magiccastlebucuresti.ro/

 

Magic Castle loc de joaca Bucuresti

6. Divertiland Playland

Un parc de distracții indoor cu atracții pentru toate vârstele: de la pârtie de schi sau derdeluș, până la jocuri gonflabile, trambuline, ping pong sau foosball. Iar pentru cei mai aventuroși, există și o pistă de karting și un perete de escaladă.

În incinta parcului se află și Divertiland Diner – restaurant unde poți lua masa împreună cu toată familia!

Adresa: Șoseaua Pipera 59, București Atlas Business Center, Hala 3.

Detalii: http://divertilandplayland.ro/

Loc de joaca Divertiland Playland - Bucuresti

7. Puzzle Rooms

Loc de joacă pentru întreaga familie. Aici vi se oferă jocuri de evadare (Room Escape) în camere tematice, special adaptate pentru toate categoriile de vârstă: Alien, Secretul lui Leonardo Da Vinci, Coșmar în miez de noapte și multe altele.

Adresa: Str. Grigore Cobalcescu, nr. 36, parter.

Detalii: http://puzzlerooms.ro/

Loc de joaca Puzzle Room Bucuresti

8. Crayon Club

Loc de relaxare destinat atât copiilor, cât și părinților. Are un spațiu pentru joacă situat în interior, cu multe jucării, dar și terasă și un loc de joacă în aer liber. Important: e un loc înconjurat de iarbă, copaci, multe flori și chiar o mini-livadă, ceea ce este ideal pentru copii în perioada verii.

Părinții se pot bucura de o cafea, în timp ce îi supraveghează pe cei mici.

Adresa: Intrarea Mieilor nr.17-21.

Loc de joaca Crayon Club Bucuresti

9. Țara lui Pătrățel

Un centru de joacă care pune la dispoziția celor mici tobogan cu piscină cu bile, air hockey, foosball, dar și alte jucării moi, potrivite pentru copii. Părinții se pot duce la o cafenea, care se află exact deasupra spațiului de joacă, unde se pot relaxa la o cafea sau la un suc. În plus pot urmări pe un ecran TV tot ce fac cei mici la locul de joacă.

Adresa: Aleea Eprubetei, nr. 31-41.

Loc de joaca - Tara lui Patratel - Bucuresti

10. Elefănțelul Curios

Loc de joacă și afterschool, cu trei săli generoase, open space. La parter se află locul de joacă, iar celelalte două săli pot fi amenajate în funcție de cerințe. În acest sens, pot fi pregătite spații de lucru, cu toate cele necesare pentru părinții care aleg să lucreze să lucreze, în timp ce copiii se joacă, astfel încât toată lumea să fie mulțumită și fericită.

Adresa: Bulevardul Constantin Brancoveanu Nr. 7D.

Loc de joaca in Bucuresti - Elefantelul Curios

11. Dumbolino

Loc de joacă pentru copiii de toate vârstele. Are spații de joacă interesante, cu structura modulară pe mai multe niveluri, dotate cu jucării diverse adecvate vârstei. Totul este gândit în așa fel încât să ajute la dezvoltarea gândirii creative, a capacităților senzoriale, limbajului, sociabilității și imaginației. Copiii mai mari se pot bucura aici de Dartz electronic, Sega Air-hochey, Fussball, Biliard, X-Box Kinect, în timp ce părinții se pot relaxa la terasă la o cafea.

Adresa: în Berceni, pe Str. Reșița, nr. 5B, etaj 2, dar și în Militari, pe Str. Dezrobirii nr. 3

Loc de joaca Dumbolino - Bucuresti

12. KYP – Clubul Copiilor București

Kyp a fost preluat din 2018 de Clubul Copiilor București. Este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 10 ani. Un loc de joacă dotat cu tobogan, saltea gonflabilă, piscine cu bile, trambulină și perete pentru cățărat. Copiii pot cânta pe scena de karaoke, se pot plimba prin tunelele secrete ale căsuței din poveste sau pot da câteva ture cu mașinuțele de curse. Există și Playstation 4 sau Xbox One pentru cei pasionați de tehnologie. Pentru părinți există zona de lounge, unde pot socializa la o cafea sau un ceai.

Adresa: Șos. Pantelimon, nr. 300

Loc de joaca KYP – Clubul Copiilor București

13. Happy Planet

Locul este potrivit pentru orice anotimp, deoarece dispune de spațiu intern și de spațiu extern. Aici poate fi găsit un playground pentru copii, cu labirinturi, tobogane gonflabile, trambuline, baschet sau waterball. Părinții au la dispoziție o cafenea unde pot servi băuturi, dar și mâncare.

Adresa: Șos. Vergului, nr. 59

Loc de joaca Happy Planet Bucuresti

14. Aha Kids

Copiii pot intra aici într-o lume magică, cu căsuțe din povești, unde se distrează, experimentează, își dezvoltă gândirea creativă, capacitățile senzoriale, limbajul și imaginația. Acest loc promovează joaca liberă, diversele ateliere artistice sau de dezvoltare personală, puzzle și karaoke.

Adresa: Intrarea Graurului, nr. 9, zona metrou Dristor

Loc de joaca Aha Kids Bucuresti

15. House of Bounce

Acesta este un parc de trambuline indoor, pentru cei mici și pentru cei mari. Sărituri Xtreme pe pereți, dodgeball, loc de joacă pentru copii, Bounce FIT (fitness pe trambulină). La toate aceste activități sunt așteptați copiii cu vârstă minimă de 3 ani, tinerii, părinții, dar și bunicii!

Adresa: Bd. Chișinău, nr. 1 – Piața Delfinului, la cupolă, etajul 1

Loc de joaca House of Bounce Bucuresti

16. Zarva Club

Acest loc de joacă oferă copiilor experimentarea aventurii Micului Prinț, zburând printre nori. De altfel, motto-ul spațiului destinat dezvoltării imaginației este sugestiv: Pitește-te în cuiburile din copac, alunecă în voie pe tobogan printre bile colorate, plimbă-te cu mașinile timpului, fă-ți fotografii memorabile, desenează, construiește, visează, creează-ți propriile povești! Este o lume creată special pentru tine. Fără limite! Copiii pot desena în căsuța cu culori, se pot cațăra și pot experimenta jocurile interactive adaptate tuturor vârstelor.

Adresa: Strada Gramont nr 38

Loc de joaca Copii - Zarva Club Bucuresti

17. Galaxy Fun

Spațiu cu multiple activități distractive și personal specializat. Oferă Xbox, Playstation, Wii, air hockey sau board games. De asemenea, în acest spațiu de joacă se pot susține ateliere de quilling, hama beads, origami, mini planetariu și dezvoltare personală prin actorie și improvizație. Tot aici există și un spațiu de karaoke și un ring de dans, astfel încât copiii să își poată exprima liber calitățile artistice.

Adresa: Sos. Pantelimon nr. 248-250

Loc de joaca Copii - Galaxy Fun - Bucuresti

18. Yellow Place

Loc de joacă și petreceri pentru copii cu multe jocuri și jucării noi, potrivite pentru micuții cu vârste cuprinse între 1 și 10 ani. Un spațiu prietenos cu copiii mici, cu jucării diverse și echipamente profesionale, personal atent și dedicat. La Yellow Place ai free wi-fi și alte facilități. În zona dedicată activităților creative este amenajată o bibliotecă ce are acces permanent, unde sunt găzduite seri de citit povești sau de desen. Toate dotările din cadrul locului de joacă sunt gândite pentru a stimula dezvoltarea psihomotrică și polisenzorială a copiilor, a abilităților sociale, inteligenței și încrederii în propriile forțe.

Adresa: Strada Liviu Rebreanu nr 6A

Loc de joaca - Yellow Place - Bucuresti

19. Dream Land

La Dream Land cei mici se pot bucura din plin de magia distracției, pot țopăi pe trambulină cât e ziua de lungă, au la dispoziție jucării care sigur vor fi pe placul lor și pot profita de plimbarea cu Trenulețul Omiduță. Dream Land este totodată o locație ideală pentru petreceri private, cu personaje de basm precum zâne și pirați. Cei mici se vor bucura de o petrecere minunată cu baloane și confetti, face painting și vor beneficia de meniuri special concepute pentru a satisface toate gusturile.

Asresa: Sun Plaza, Calea Văcărești, nr. 391

Loc de joaca - Dream Land Bucuresti

20. Magic Playground

Aflat în Parcul Moghioroș, acesta e un loc de joacă atât interior, dar și exterior, care face parte din complexul “Magic Place Moghioroș”. Spațiul interior este dispus pe 3 niveluri, etajul 1 – Magic Room, sala de jocuri stimulatoare, precum air hockey, xbox, playstation, simulator tobe sau karaoke; etajul 2 – Lego Room, cu piese și seturi de construit, dar și cu un spațiu cu 2 mese de biliard; etajul 3 – Play City – labirint modular cu etaj, mașinuțe, motociclete, carusel. Locul are și zonă destinată servirii mesei, iar spațiul exterior e dotat cu mese de ping pong și multe altele.

Adresa: Str. Drumul Taberei nr. 115

Loc de joaca - Parcul Moghioros - Magic Playground Bucuresti

Nu uitați: Atunci când alegeți un loc de joacă pentru cei mici – preferabil din lista noastră ?, fiți atenți să dispună de încăperi bine definite pentru fiecare activitate distractivă în parte. Spre exemplu, trebuie să vă gândiți bine înainte ce vreți mai exact pentru cei mici: o cameră de joacă care conține tobogane și jucării, o camera pentru dans, foosball, mini-biliard, jocuri xbox și karaoke sau toate acestea la un loc, plus spațiu pentru dumneavoastră, părinții.

Care este locul de joacă preferat al copilului tău?

0 comentariu

Citeste in continuare