banner

Jocuri cu teme de sloturi de Halloween

by Redactia B24FUN

Îți place Halloween-ul? Dacă pentru tine această sărbătoare de origine celtică răspândită de irlandezii imigranți în Statele Unite și mai apoi pe tot globul nu este deloc înfricoșătoare, atunci atrage norocul către tine!

Ai cel mai grozav motiv ca la final de octombrie să joci cele mai bune sloturi online de Halloween. Este o șansă de a te distra și a-ți potoli setea de adrenalină, la fel cum un vampir antic își potolește setea de sânge. Și, de ce nu, să ai parte de câștiguri foarte atractive!

Chiar așa! Există multe moduri de a sărbători Halloween-ul. Alături de petrecerile tematice în care te poți costuma în creatura înfricoșătoare favorită, din ce în ce mai popular oriunde în lume este ca să joci neapărat sloturi de Halloween în ajunul Nopții Tuturor Sfinților.

Cele mai bune sloturi tematice de Halloween

Jucând sloturi online în mijloc de toamnă, cu subiecte de Halloween, nici măcar nu trebuie să faci un pact cu forțele întunecate, nu trebuie ca să îți vinzi sufletul Prințului Întunericului pentru a te îmbogăți.

Asta pentru că marii producători de jocuri de cazino online nu au ocolit deloc această sărbătoare foarte populară în întreaga lume. În afară de grafica deosebit de interesantă, în ajunul Nopții Tuturor Sfinților (cum se mai numește Halloween-ul), site-urile de profil le oferă jucătorilor rotiri gratuite, bonusuri extrem de generoase, simboluri wild,  jackpot-uri pe care nu merită ca să le pierzi.

Fără ezitare se poate spune că jocurile tematice de Halloween sunt cel mai simplu mod de a te alătura acestei sărbătorii anuale. Chiar dacă jucătorii ce preferă cazinourile online au acces la sloturile cu subiecte terifiante pe tot parcursul anului, la sfârșitul lunii octombrie jocurile cu zombi, vrăjitoare și vampiri devin cele mai relevante, cele mai dătătoare de emoții cutremurătoare.

Dacă abia acum intri în lumea jocurilor de noroc online, ce moment mai bun ar putea să fie decât de Halloween, spune și tu? Te înregistrezi în doi timpi și trei mișcări, iar apoi vei avea parte de adrenalină la maxim!

Este o grozavă oportunitate pentru toți jucătorii ce își caută norocul online: poți avea parte de niște oferte fantastice de Halloween “mergând” la un cazinou virtual. Nu pierde această șansă care apare doar o singură dată în an!

Plus că, în preajma unei astfel de sărbători terifiante ești din start și mai prevăzător, mai responsabil, când ajungi pe un site de jocuri de noroc, nu-i așa? Dar, pe de altă parte, cred că ești conștient că un astfel de drum plin de dificultăți, de pericole va conduce mai devreme sau mai târziu și la victorii spectaculoase de ordin financiar.

Dacă ești atras de vrăjitoare superbe, de poțiuni magice, de fantome, de scheleți, de vampiri, sloturile preferate cu tematică de Halloween sunt pentru tine! Creatorii lansează noi jocuri de Halloween în fiecare an pentru a crea niște stări de spirit speciale pentru toți utilizatorii cazinourilor virtuale. Lasă-te și tu cuprins de fiorii Nopții Tuturor Sfinților!

Ce simboluri sunt adăugate de creatorii de jocuri de sloturilor de Halloween?

Caracteristicile acestei temei horror

Producătorii de jocuri diversifică permanent grafica aparatelor tip slot online cu imagini interesante de licori magice și amulete, dar există anumite simboluri care sunt prezente 100% în materie de sloturi cu tematică Halloween:

 • dovleci înspăimântători;
 • vrăjitoare superbe sau hidoase;
 • vampiri însetați de sânge;
 • scheleți cu forme clasice sau futuriste;
 • zombi;
 • lilieci sumbri;
 • fantome de diferite tipuri.

Evident, pentru jucătorii de sloturi online mai sperioși din fire designul general al aparatelor nu are o alură chiar foarte înfricoșătoare, ci conține simboluri cu zombi amuzanți, fantome prietenoase, vârcolaci blânzi ca niște cățeluși. În aparatele de slot ale temei de Halloween se pot găsi diverse variante de jocuri bonus și simboluri speciale. Ești gata să le descoperi și tu?

Sloturile online cu tematică de Halloween – înfricoșător interesante și de norocoase

Designul întunecată din jurul sloturilor virtuale de Halloween te va atrage și pe tine dacă ești mare amator de misticism. Grafica jocurilor te vor purta instant în centrul unor evenimente misterioase și terifiante ce se petrec fie într-un vechi conac acoperit cu pânze de păianjen, într-un cimitir gotic sau chiar într-o grotă unde se ascund cei mai sângeroși vampiri.

Riscul la care te supui merită pe deplin: strânge imagini cu vrăjitoare, fantome, vampiri, fiole cu otravă sau lilieci periculoși pentru a-ți obține premiile grozave ale fiecărui joc în parte.

 • Sloturi de Halloween cu dovleci

Dovleacul, precum se știe, este o legumă foarte gustoasă și sănătoasă. Alege un joc de noroc tip slot cu tema dovlecilor mistici. Așa poți verifica dacă este adevărat ce se spune, că dovleacul aduce noroc. Asta pentru că în multe sloturi de Halloween, dovlecii te ajută împotriva spiritelor rele, ca să învingi forțele întunericului și să obții niște recompense formidabile.

 • Sloturi de Halloween cu vrăjitoare

Vrăjitoarele sunt incontestabil printre cele mai populare personaje de Halloween. La urma urmei, sunt incredibil de carismatice, nebunesc de sexy ori terifiante de-a dreptul. Joacă sloturi cu vrăjitoarea și poate că ele se vor îndupleca și îți vor dezvălui câte ceva din secretele lor și mai ales cum poți să câștigi premiul cel mare.

 • Sloturi de Halloween cu vampiri

Dracula este deja un brand de țară. Chiar dacă în ultima vreme vampirii au devenit mai mult niște eroi romantici, după care suspină tinerele domnițe, decât monștri înspăimântători care sug sânge tânăr, nu îi ignora. Frumoși, misterioși, aristocrați 100%, ei te așteaptă în conacele lor luxoase dacă îți dorești un divertisment rafinat și să îți destăinuie câte ceva din taina imortalității lor.

 • Sloturi de Halloween cu schelete

Poți alege între sloturi online înfricoșătoare cu schelete zornăitoare, cranii terifiante, să le admiri determinarea, să iei parte la un joc de noroc macabru. În decoruri sumbre de cimitire sau orașe părăsite, dacă vrei adrenalină la cote ridicate, niște jocuri de Halloween cu astfel de personaje care îți dau fiori reci pe șina spinării sunt cele mai potrivite.

 • Sloturi de Halloween cu zombi

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai mereu în minte atunci când te arunci în lumea jocurilor de noroc online este să nu te transformi tu însuți într-un zombi. Dar ca să nu devii unul, mai întâi ar trebui să vezi cam cum arată un asemenea personaj. Alege sloturile de Halloween cu această tematică și o să poți să îți formezi o părere în cunoștință de cauză. Și dacă acești monștri fără suflet te ajută și să câștigi premiul cel mare, cu atât mai bine!

 • Sloturi de Halloween cu lilieci

Vine un moment o dată pe an când ne place tuturor ca să ne fie frică la maxim. Pisicile negre, păianjenii, dar mai ales liliecii sunt animalele de companie preferate de Halloween.

Alege sloturile cu lilieci întunecați rânjind hâd, pentru că sunt perfecți ca să te ajute să obții recompensele visate în noaptea sumbră de 31 octombrie.

 • Sloturi de Halloween cu fantome

În noaptea ultimă de octombrie, ești gata să înfrunți niște fantome înfricoșătoare? Există multe sloturi online pe această temă de încercat.

Oportunitate de a câștiga la un cazinou online de Halloween  nu este nici pe departe fantomatică. Ceea ce îți părea cândva a fi doar o poveste poate deveni realitate în această mare sărbătoare anuală pe care nu trebuie ca să o ratezi.

Și, nu uita! Jocurile sezoniere și concursurile de Halloween aduc de multe ori mai multe bonusuri, cashback și rotiri gratuite.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!