”Jocul vieții și cum să-l joci”, o analiză explicativă a modului în care poți deține controlul asupra viitorului și bunăstării personale

by Redactia B24FUN

Volumul ”Jocul vieții și cum să-l joci”, semnat de Florance-Scovel Shinn, este cea mai cunoscută carte despre succes din lume. Autoarea acestui volum este unul dintre cei mai populari profesori de predare a modalităților de succes. Cărțile semnate de aceasta sunt populare în întreaga lume și au schimbat viețile a milioane de oameni.

Jocul vietii si cum sa-l joci îți propune o analiză amănunțită și explicativă a învățămintelor biblice și a cuvântului lui Iisus Hristos, încurajându-te să vezi potențialul care stă ascuns în tine. 

În carte, vei descoperi modul în care karma, iertarea, iubirea, intuiția sau ghidarea îți pot influența deciziile și cum le poți face să ”lucreze” în beneficiul tău. 

Una dintre temele analizate într-un mod explicativ, pe înțelesul tuturor, este puterea cuvântului și a gândului și modul în care acesta ne influențează destinul, conducându-ne spre succes sau, dimpotrivă, către pierzanie.

„Scopul jocului vieții este să vedem limpede binele nostru și să distrugem toate imaginile mintale ale răului. Acest lucru trebuie făcut imprimând în subconștient înțelegerea binelui.

Un om foarte inteligent și de mare succes mi-a spus că a eliminat brusc frica din subconștient când a citit o plăcuță atârnată într-o cameră. A văzut următoarea afirmație imprimată cu litere de-o șchioapă: „N-are rost să te îngrijorezi, probabil nu se va întâmpla niciodată.“ Cuvintele s-au întipărit ireversibil în subconștientul lui și acum este absolut convins că în viața lui nu se pot întâmpla decât lucruri bune și, în consecință, numai binele se poate manifesta.” Este fragmentul din ”Jocul vieții și cum să-l joci” prin care Florance-Scovel Shinn își îndeamnă cititorii să preia controlul asupra propriei vieții și asupra viitorului lor. 

jocul vietii si cum sa-l joci

Autoarea continuă explicația, în ”Jocul vieții și cum să-l joci”, astfel: ”Voi arăta diferitele metode prin care subconștientul poate fi influențat. Este servitorul credincios al oamenilor, dar aceștia trebuie să știe să-i dea ordinele corecte. Căci oamenii au mereu un ascultător tăcut alături, subconștientul. Orice gând, orice cuvânt este întipărit și îndeplinit uimitor în cel mai mic detaliu. Este ca atunci când un cântăreț se înregistrează pe discul sensibil al patefonului. Este înregistrată fiecare notă și fiecare intonație a vocii cântărețului. Și dacă tușește sau ezită. Haideți să întrerupem toate înregistrările rele din subconștient, înregistrările din viața noastră pe care nu mai vrem să le păstrăm și să facem unele noi și frumoase. Rostiți cu voce tare aceste cuvinte, cu putere și convingere: „Strivesc și demolez (prin rostirea cuvântului meu) toate înregistrările neadevărate din subconștientul meu. Se vor întoarce la pulberea din nimicul din care s-au născut, căci provin din imaginația mea deșartă. Acum îmi fac înregistrările perfecte prin puterea lui Hristos din mine, înregistrările de Sănătate, Bogăție, Iubire și exprimarea perfectă a sinelui. Aceasta este matricea vieții, Jocul dus până la capăt. Voi arăta cum oamenii își pot schimba condiția prin schimbarea cuvintelor. Orice persoană care nu cunoaște puterea cuvintelor nu este în pas cu vremea. „Moartea și viața sunt în puterea limbii.“ (Prov. 18:21)”.

Comandă acum volumul ”Jocul vieții și cum să-l joci” și învață cum poți să deții controlul asupra viitorului tău, astfel încât să ții necazurile, lipsurile și boala departe de tine și familia ta!

0 comentariu

Citeste in continuare