Începe noul an cu o schimbare – hai la Studio20!

by Redactia B24FUN

Vrei să începi anul cu dreptul? Atunci fă ceva în beneficiul tu, atât din punct de vedere personal, cât și profesional – alege o carieră în domeniul videochat-ului. Studio20 asigură cele mai bune condiții de muncă și un pachet salarial excelent, indiferent de nivelul de experiență. Află mai multe în continuare!

Se poate spune că Studio20 sunt pionierii în domeniul videochat-ului pe piața românească. Activând de peste 20 de ani, studio-ul de videochat se mândrește cu peste 20 de sedii atât în țară (6 în București, plus câte unul în Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Timișoara), cât și în străinătate (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA). În plus, renumele îi este recunoscut și prin numeroase premii importante câștigate la festivaluri internaționale de profil, precum „Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT sau „Studio of the Year” în cadrul galei GFY Awards.

Pentru a ajunge la acest succes, Studio20 a știut că trebuie să asigure cele mai bune condiții pentru angajații companiei – în special pentru modelele de videochat. Satisfacția angajaților este esențială pentru asigurarea unei performanțe excelente la locul de muncă, iar compania nu ar fi atins nivelul de faimă din prezent dacă angajații nu erau mulțumiți de ceea ce li se oferă. Desigur, principalii jucători în acest domeniu sunt modelele de videochat, iar oferta de angajare pentru acestea este, cu siguranță, una din cele mai bune de pe piață.

 Înainte de a prezenta beneficiile financiare însă, este important de reținut un aspect: experiența nu este obligatorie pentru a deveni model de videochat. Managementul de top al Studio20 își dorește să ofere oportunitatea unui loc de muncă ideal oricărei femei care își dorește o carieră în acest domeniu, indiferent de nivelul de experiență. Studio20 va asigura o perioadă de training în primele săptămâni de muncă pentru fiecare model nou angajat. De asemenea, va organiza și o primă ședință foto, în cadrul căreia modelul va primi sfaturi și îndrumări utile de la consilierii de imagine – de la aspecte legate de look (îmbrăcăminte, machiaj, coafură, accesorii) la cele legate de comportament (limbaj, ton, mimică, gesturi, postură).

Lipsa experienței practice în domeniu nu va reprezenta un dezavantaj nici în ceea ce privește câștigurile lunare ca nou angajat în cadrul companiei. Pentru a motiva modelele nou angajate, Studio20 asigură, pe baza unui contract de muncă 100% legal, un venit minim garantat de 1000$ în primele 3 luni activitate. La această sumă se adaugă un comision de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru, iar ulterior, fiecare model va putea beneficia de diverse bonusuri: 5% pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); 5% pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; 5% pentru un comportament online exemplar; 5% pentru colaborare pe termen lung.

În plus, studio-ul de videochat pune accentul pe fidelitate și chiar caută să răsplătească un astfel de comportament. Prin urmare, la bonusurile deja menționate, după primele 12 luni de activitate se vor adăuga diverse bonusuri de fidelitate. Acestea vor fi calculate pentru fiecare model în parte, în funcție de veniturile obținute în lunile anterioare.

Nu în ultimul rând, Studio20 ține pasul și cu schimbările de pe piața muncii, astfel că a implementat un sistem de lucru prin care se asigură un aspect tot mai căutat de către tineri: flexibilitatea la locul de muncă. Astfel, compania îți propune o colaborare cu normă întreagă (8 ore de lucru) sau cu normă parțială (4 ore de lucru), iar tu poți alege când să îți programezi turele: în timpul zilei, seara sau chiar noaptea. De asemenea, poți opta pentru lucrul de la unul din sediile Studio20 sau îți poți desfășura activitatea chiar de la tine acasă!

Totul sună bine, nu? Nu rămâne decât să faci pasul cel mare pentru o carieră de succes în domeniul videochat-ului. Intră aici pentru a afla mai multe despre procesul de angajare în cadrul Studio20 și începe anul cu o schimbare excelentă pentru viitorul tău!

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!