1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Idei activități de Weekend cu Copii în București

by Redactia B24FUN

Din cauza programului de lucru încărcat, este destul de greu să ne facem timp pentru a desfășura activități recreative cu familia în timpul săptămânii. De aceea trebuie să profităm la maxim de weekenduri. 

Cauți idei de activități de weekend cu copii în București? Vrei să te bucuri cu familia de câteva ore de distracție și relaxare? În acest articol, ți-am pregătit câteva idei de activități de făcut în weekend cu copiii. Aceste activități sunt excelente pentru dezvoltarea abilităților motorii, pentru dezvoltarea creativității și conexiunii cu natura. În plus, oferă oportunități pentru distracție și interacțiune socială. 

Jungla Amazoniana din inima Bucureștiului: Reptiland

În mijlocul agitației urbane, poți trăi o experiență extraordinară – un paradis verde și vivace, o fereastră deschisă spre jungla Amazoniană, unde fiecare pas dezvăluie o lume plină de mister și aventură.

O imagine care conține recif, plantă, copacDescriere generată automat
O imagine care conține de interiorDescriere generată automat

În terarii de mari dimensiuni sunt reproduse condițiile din habitatul originar al reptilelor și al plantelor tropicale. Cu ajutorul tehnologiei, sunt automatizați parametri precum temperatura, umiditatea, lumina, astfel că plantele și reptilele trăiesc în cele mai bune condiții. În cadrul tururilor ghidate, puteți afla mai multe despre habitatul și comportamentul reptilelor, ceea ce face experiența nu doar captivantă, ci și educativă.

O imagine care conține mamifer, reptilă, șopârlă, Reptilă cu solziDescriere generată automat
O imagine care conține reptilă, Reptilă cu solzi, amfibian, șopârlăDescriere generată automat
O imagine care conține mamifer, șarpe, reptilă, Reptilă cu solziDescriere generată automat

Reptiland oferă copiilor ocazia unică de a învăța în timp ce se distrează. La Reptiland București, copiii văd Discovery în direct! De asemenea, copiii pot urma cursuri inedite, care îi introduc în lumea fascinantă a reptilelor și a plantelor exotice. Ei vor învăța cum să construiască un terariu sau cum să aibă grijă de animalul de companie (Câini, Pisici, Șerpi, Iguane, Hamsteri, Iepuri, Broscuțe, Pești).  

Reptiland este mai mult decât o simplă atracție de weekend,  este o poartă către o lume necunoscută, misterioasă, o incursiune în jungla Amazoniană, chiar în mijlocul Bucureștiului. Cu plante exotice, reptile vii fascinante, cursuri educative pentru copii și tururi ghidate captivante, Reptiland București este o aventură pentru toată familia. Este un apel către aventurierul din fiecare dintre noi, invitându-ne să explorăm și să apreciem frumusețea și fragilitatea ecosistemului nostru.

Mai multe informații, aici: https://reptiland.ro/activitati-pentru-copii-in-bucuresti-va-asteptam-la-reptiland/ 

Plimbați-vă cu bicicleta!

C:\Users\Belatrix\Desktop\Articole Reptiland\Mersul cu bicicleta.jpg

Mersul cu bicicleta este o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate cu familia. Cu bicicleta, puteți explora împreună parcuri, trasee naturale sau chiar anumite zone/cartiere din București pentru a le vedea dintr-o perspectivă diferită. Veți avea ocazia să vedeți locuri noi și să vă bucurați de aer liber.

Printre beneficiile mersului cu bicicleta, enumerăm: îmbunătățește condiția fizică, te face mai fericit (datorită eliberării de endorfină), te ajută să dormi mai bine și sprijină sistemul imunitar. 

Construiți un zmeu în parc!

C:\Users\Belatrix\Desktop\Articole Reptiland\Zmeu.jpg

De cauți o activitate distractivă și ușoară pe care să o faci cu copilul tău, ia în considerare construirea unui zmeu! Posibilitățile de proiectare sunt nelimitate. Construirea unui zmeu într-un parc din București poate oferi ore nesfârșite de distracție și poate încuraja creativitatea și curiozitatea celor mici.

Online se găsesc foarte multe tutoriale care te pot ajuta cu întreg procesul, de la alegerea materialelor până la asamblarea zmeelor.  

Mergeți cu rolele!

C:\Users\Belatrix\Desktop\Articole Reptiland\Role.jpg

Cauți un nou hobby de familie? Mersul cu rolele poate fi acea activitate de weekend de care se poate bucura întreaga familie! Este benefică pentru sănătate, distractivă pentru copii, indiferent de vârstă și se poate practica pe tot parcursul anului. 

Știai că mersul cu rolele îi poate ajuta pe cei mici să își îmbunătățească echilibrul? Mersul cu rolele solicită o anumită categorie de mușchi (mușchii lombari și abdominali) pentru a te deplasa înainte și înapoi. Astfel, cei mici își vor îmbunătăți postura și vor dezvolta un echilibru mult mai bun.

Pictați sau colorați împreună în natură!

O imagine care conține artă, cui, persoană, Pictură de artăDescriere generată automat

Vrei să îi încurajezi pe copiii tăi să își dezvolte latura artistică? Ce zici de un hobby artistic: pictura sau colorarea în natură? Luați câte un chevalet și mergeți împreună într-un parc din București. Alegeți un loc care vă inspiră și învățați să pictați/colorați împreună. Puteți alege să pictați la liber, adică să vă jucați cu formele și culorile, sau puteți colora o pânză care a fost desenată în prealabil.  

Această activitate este extrem de benefică atât pentru adulți, cât și pentru copii. Printre beneficiile picturii/desenului în natură, enumerăm: crește conexiunea cu natura, sporește creativitatea, îmbunătățește puterea de concentrare, oferă o stare generală de bine, vă ține departe de tehnologie.

Acestea au fost recomandările noastre de activități de făcut în weekend cu copiii. Sperăm să vă fie de folos! S-aveți un weekend așa cum vă doriți!

0 comentariu

Citeste in continuare

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner