Iată cum știi că inclusiv copiii și seniorii pot folosi o pompă pentru bidonul cu apă!

by Redactia B24FUN

Iată cum știi că inclusiv copiii și seniorii pot folosi o pompă pentru bidonul cu apă!

Copiii și seniorii, fie că vorbim despre nepoți și bunici sau, în general, persoane care fac parte din aceste două categorii de vârstă, ar trebui protejați cu orice preț, întrucât se află în etape esențiale ale existenței lor. În primul rând, cei mici sunt în plin proces de creștere, iar părinții, educatorii și ceilalți din jur ar trebui să le ofere toate condițiile pentru o dezvoltare armonioasă. Pe de altă parte, la vârsta a treia, sănătatea nu mai este chiar la cele mai înalte cote, iar grija ar trebui să fie cuvântul de ordine când vine vorba despre acești oameni. Care este legătura cu o pompă pentru bidonul cu apă? Parcurgând articolul în continuare, vei realiza!

Nu toate produsele pot fi catalogate drept sigure pentru copii și seniori, însă o pompa pentru bidon apa precum cea pe care ți-o prezentăm mai jos se înscrie fără probleme la acest capitol, datorită calităților sale. Este vorba despre modelul electric Sink, care se remarcă, în primul rând, prin faptul că este dotat cu o tăviță pentru pahar. Detaliul este deosebit de important în special pentru cei mici și cei în vârstă, întrucât primii sunt recunoscuți drept năstrușnici și neîndemânatici, iar ceilalți nu mai au nici capacitățile motorii, nici forță de odinioară. Astfel, bazându-se pe suportul echipamentului, atât la propriu, cât și la figurat, ei se vor asigura că nu varsă nicio picătură de apă.

pompa pentru bidon apa

În al doilea rând, această pompă pentru bidonul cu apă este realizată din materiale sigure inclusiv pentru un organism mai firav, așa cum este cel al copiilor și celor de vârsta a treia. Spre exemplu, produsul are în componență plastic ABS și oțel inoxidabil 304 (țeava), iar tubul este realizat din silicon alimentar. Mai mult decât atât, materialele nu au miros, au un luciu ridicat și sunt rezistente la zgârieturi și uzură. În plus, conducta de apă poate fi utilizată o perioadă îndelungată, în condiții igienice.

Respectiva pompă pentru bidonul cu apă are și alte avantaje care se pot dovedi esențiale pentru utilizatori: o autonomie de până la 30-40 de zile (în condițiile unei încărcări complete care durează numai 3 ore), maximum de portabilitate (produsul cântărește numai 340 de grame) și silențiozitate (ceea ce înseamnă că pompa poate fi folosită inclusiv în locuri în care se recomandă păstrarea liniștii, precum clădiri de birouri sau chiar în bibliotecă). Nu în ultimul rând, indicatorul de încărcare completă și butonul de atingere inteligent fac tot procesul unul mult mai intuitiv.

Bineînțeles, nu numai copiii și persoanele în etate pot folosi această pompă pentru bidonul cu apă, ci oricine cu vârsta cuprinsă între cele două extreme. Ea se montează cu ușurință și, în lipsa dozatorului, permite turnarea rapidă și elegantă, în pahare sau căni, a apei din ambalajele de 19litri, altfel dificil de manevrat. Ce spui, te-am convins să „investești” doar câteva zeci de lei, într-un produs inovativ și deosebit de funcțional, care îi va ajuta îndeosebi pe copiii și părinții tăi să devină mai autonomi și încrezători în propriile puteri? Hidratare plăcută!

0 comentariu

Citeste in continuare