Ghid fashion la câteva kilograme în plus

by Redactia B24FUN
Ghid fashion la câteva kilograme în plus

Rare sunt persoanele care pot spune cu siguranță că în timpul pandemiei nu au depus câteva kilograme extra. Iar datul jos, știm cu toții că este o mare provocare, mai ales cu cât înaintăm în vârstă, devine din ce în ce mai dificil să alungăm formele nedorite. Ideea este însă că nu trebuie să ne fie rușine sau să încercăm să ascundem kilogramele extra, suntem cu toții frumoși exact așa cum suntem.

Totuși, pentru niște idei în legătură cu hainele cele mai potrivite, am pregătit un mic ghid:

  1. Ce formă are corpul tău?

Din start, indiferent că avem sau nu kilograme în plus, cu toții avem o formă diferită a corpului. Poate ai șoldurile mai late decât alte femei, poate ești mai voluminoasă în zona bustului sau zona abdomenului îți dă bătăi de cap. nu există răspunsuri greșite, ideea este să te familiarizezi tu cu corpul tău înainte de a porni la shopping pentru o garderobă nouă.

  1. Nu neglija lenjeria intimă

De multe ori lenjeria intimă este cea care salvează o ținută, din umbră cum ar veni, și nu este apreciată la adevărata ei valoare. De multe ori lenjeria intimă calitativă este greu de găsit, mai ales în mărimi mari. Ai putea să te orientezi spre modele sport, care îți vor oferi confortul necesar. Nu uita însă că ideea nu este să nu primești aer în lenjeria aleasă, ci din contră, să te simți confortabil în propria piele.

  1. Alege mereu calitatea

În general, când mergem la cumpărături trecem prin șocul prețurilor, cum îmi place mie să-l numesc. Este momentul în care realizăm că hainele, ca restul lucrurilor, devin din ce în ce mai scumpe. Astfel poate ai fi tentată să faci cea mai mare greșeală: să alegi haine ieftine, din material de proastă calitate. Nu numai că aceste haine nu vor evidenția punctele tale forte, îți vor oferi disconfort la nivelul pielii și nici nu vor rezista prea mult. Astfel, în loc să deții 10 tricouri de calitate inferioară, mai bine alege un tricou, din bumbac 100% sau in cu care te vei simți mereu cea mai bună variantă a ta.

  1. Alege culorile cele mai potrivite

Un alt secret când facem cumpărături de haine și avem câteva kilograme în plus este să alegem mereu culorile care ne scot în evidență cel mai bine aspectele pozitive. De exemplu rozul este mereu o alegere sigură, care complementează perfect orice ten. Dacă nu este chemarea ta, poți opta pentru un albastru deschis sau nuanțe de galben. Iar pentru serile elegante poți alege nuanțe de gri, negru sau pastel.

  1. Nu alege haine largi

O altă mare greșeală pe care o facem des este să alegem haine marimi mari sau mai largi decât ar fi nevoie, tocmai pentru a ascunde kilogramele în plus. Dar obținem inversul efectului scontat, și vom părea astfel și mai voluminoase.

Acum ești mai pregătită să pornești la cumpărături pentru o garderobă nouă care să pună în evidență formele tale frumoase, în loc să le atenueze. Iar Crazy-Deals.ro îți sare în ajutor cu un cod reducere Answear sau un voucher fahion days, pentru a putea face cumpărături cu stil pe cel mai cool site.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!